• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

7
محمدرضا حسنی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گل و گیاهان تزئینیِ تهران:

وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر

  • کد خبر : 7093
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| اتحادیه صنف فروشندگان گل و گیاهان تزئینیِ تهران در صدد است به منظور جلوگیری از احتکار گل وعرضه گل های بی کیفیت سردخانه ای توسط برخی از واسطه گرهای سودجو که منجر به بالا رفتن قیمت ها در اعیاد پیش رو میشود طی رایزنی با نهادهای ذی ربط و صدور مجوز توسط ایشان، دست به واردات گسترده گل زده تا به این وسیله حمایت حداکثری از تولیدکننده واقعی، فروشنده و مصرف کننده نهایی، صورت پذیرد همچنین با این کار فراوانی گل های با کیفیت و تازه در شب یلدا، روز مادر و روز پدر تامین شود.

با نزدیک شدن به اعیاد و مناسب هایی نظیر شب یلدا، روز مادر و روز پدر بیم آن می رود که برخی از واسطه گرها و افراد سودجو با احتکار گل و به خصوص گل رز به عنوان شاخص گل های زینتی علاوه بر اینکه باعث افزایش بی رویه قیمت گل شده موجبات محرومیت شهروندان از زیبایی سفره های یلدا و محفل های جشن ها و مناسباتشان در گرامیداشت روز مادر و پدر شوند که این موضوع ضمن ایجاد التهاب  دربازار از طراوت و زیبایی گل هم کاسته و علاوه بر مصرف کننده، ضرر و زیان هنگفتی به تولیدکننده و فروشنده گلی که در همین روزهای سال اوج فروش خود را خواهد داشت، وارد می کنند.

محمدرضا حسنی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان گل و گیاهان تزئینیِ تهران، می گوید باید با واردات به موقع گل در یک بازه زمانی خاص ضمن برخورد قانونی با افراد واسطه و سودجو از به اصطلاح(سردخانه ای کردن گل) که خود نوعی احتکار محسوب میشود جلوگیری کرد.

به گفته او قرار است اتحادیه به منظور تنظیم بازار، طی رایزنی هایی، وارداتی را در ایام خاص پیش رو نظیر شب یلدا و اعیاد پیش رو از قبیل تولد حضرت فاطمه، روز مادر، تولد حضرت علی و روز، انجام دهد تا به این وسیله از بالا رفتن قیمت و آسیب دیدن مصرف کننده نهایی، جلوگیری کرده و در راستای حمایت از فروش، حمایت از تولید، حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه و سالم سازی سیستم گردش فروش و تولید، نقش قابل توجهی ایفا کند.

او اضافه کرد این افراد  از همین ایام رز سرشاخه را به سردخانه برده، گل امروز را ۱۵ روز دیگر می فروشند و به خاطر همین است که در روزهای شلوغ و پرفروش و در واقع همان اعیادی که ذکرش رفت، کیفیت گل خوب نیست به این دلیل که بیست روز آن را نگه داشته اند و گل دیگر تازگی خود را ندارد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7093
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 160 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.