• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

21
اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران:

نوسانات نرخ مواد اولیه، چالش اصلی خیاطان/ افزایش هزینه‌های جاری؛ تقاضای دوخت لباس را کاهش می دهد

  • کد خبر : 1000
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰
نوسانات نرخ مواد اولیه، چالش اصلی خیاطان/ افزایش هزینه‌های جاری؛ تقاضای دوخت لباس را کاهش می دهد
رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت: نوسانات نرخ ارز دلیلی بر گرانی مواد اولیه شده است و همین موضوع فعالیت این صنف را تا پایان سال به شدت کاهش می‌دهد.

اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران در بیان چالش های صنف متبوع خود گفت: مشکل اصلی صنف ما نوسانات قیمت مواد اولیه است و اگر قیمت مواد اولیه حداقل یک سال ثابت بماند به طور مثال یک سال پارچه متری ۵۰ تومان باشد، صنف ما عالی کار می‌کند. اگر هم قرار است افزایشی داشته باشد در سال فقط یکبار اتفاق بیفتد و در طول سال عدد آن ثابت بماند.

رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت‌: عمدتاً مواد اولیه مورد نیاز این صنف وارداتی است و همین موضوع نوسان بیشتر قیمت‌ها را در پی داشته است. هرچند سایر صنوف که با مواد اولیه صددرصد ایرانی سرو کار دارند نیز با مشکل نوسان قیمت روبرو هستند!

با گرانی قیمت‌ها چه کنیم؟

وی ادامه داد: در حال حاضر که کار‌های پاییزه در حال پخش است، بازار ما خوب است و نسبت به سال گذشته هم شرایط مطلوبی داریم، تنها مسئله، قیمت مواد اولیه است که هفته به هفته تغییر می‌کند، همکاران هم مجبور به تغییر دادن قیمت هستند و بعد از آن تعزیرات به سراغشان می‌رود!

به گفته صدقی، وضعیت تولیدی‌ها به مراتب سخت شده چرا که علاوه بر باید مواد اولیه را گران‌تر بخرند و در نهایت محصول آماده شده را گران‌تر به دست مصرف کننده برساند؛ همین بحث باعث ریزش تقاضا در بازار خواهد شد.

رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران تأکید کرد‌: دولت باید راهی برای حفظ بازار این صنف در نظر بگیرد. ادامه سیاست‌های اجرایی فعلی منجر به تعطیلی واحد‌های تولیدی پوشاک خواهد شد.

ارز نیمایی به واردات مواد اولیه خیاطان تخصیص می‌یابد؟

صدقی در پاسخ به این پرسش که برای رفع این چالش چه اقدامی انجام دادید؟ توضیح داد: تقاضای ما خرید مواد اولیه‌ای است که در ایران تولید نمی‌شود با ارز نیمایی است.به نظر می‌رسد با این اقدام صنف ما کمتر دچار نوسانات قیمت شود.

رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران افزود: در ایران نیروی کار از تمام کشور‌ها ارزان‌تر است. مثلا یک چسب کار یا یک دوزنده خوب نهایت در هر ماه به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان درآمد دارد بنابراین می‌شود در این زمان کار کرد و اگر قیمت مواد اولیه و این مسئله که برخی کارخانه‌ها نخ و سایر مواد اولیه را وارد می‌کنند و از سوی دیگر آزاد می‌فروشند کنترل شود، تولیدکننده‌ها هم راحت می‌توانند کار کنند.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از چالش‌های صنف ما بیمه است. برای پنج نفر ۱۰ درصد است و از نفر ششم به بعد ۳۰ درصد می‌شود.بهتر است تعداد از  پنج نفر به ۱۰ نفر افزایش پیدا کند؛ چون به خاطر این موضوع هیچ تولیده کننده‌ای بیشتر از پنج نفر نیرو نمی‌گیرد یا اگر هم بگیرد متأسفانه بیمه نمی‌کند و درصورتی که اتفاقی بیفتد، سرگردان می‌شوند. علاوه بر آن هر تولیدکننده‌ای که تغییر مکان می‌دهد هم درصد بیمه واحد او ۳۰ درصد محاسبه خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1000

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.