• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

14
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی:

نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان

  • کد خبر : 3679
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، «هنوز بخشنامه ای برای تغییر نرخ رسمی نان در سال ۱۴۰۳ اطلاع‌رسانی نشده است»؛ این خبری‌ست که حالا چند سالی می‌شود همزمان با سال جدید درخصوص قیمت مصوب نان اعلام می‌شود. محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی هم به‌صورت ویژه به بررسی قیمت‌های مصوب نان سنگک اشاره کرده است، این نکته را مد نظر قرار داده و می‌گوید: سه سال است که چشم به راه هستیم؛ از سال 1400 ما نرخ نگرفته‌ایم و این در حالی بوده که تمام مولفه‌هایی که دخیل بوده‌اند در قیمت نان، افزایش قیمت پیدا کرده‌اند؛ دستمزد، اجاره‌بها، هزینه‌های آب و برق گاز و حتی مایه خمیر!

با چنین وضعیتی و با توجه به وضع موجود و آنچه از گفته‌های کارشناسان و اعضای اتحادیه صنف نانوایان سنگکی برمی‌آید و نیز همزمان با افزایش مولفه‌های ابسته با قیمت نان سنگک، نمی‌توان در سال جدید ادامه داد.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، توضیح می‌دهد که مسئولان، امسال قول‌هایی به ما داده‌اند که انشا‌الله بعد از ماه مبارک رمضان، نرخی به ما بدهند که بتوان از طریق آن، هزینه‌های نانوا را تاحدی جبران کرد.

سلیمانی با اشاره به افزایش دستمزدهای کارگرها طی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و امسالف ضمن تاکید بر اینکه در چنینی شرایطی نمی‌توان به کار ادامه داد، به شرایط دشوار وضعیت کاری کارگرها اشاره می‌کند. شرایطی که در آن و بنا به جبر پیش آمده و تغییر نکردن نرخ‌ها، نانوا برای اینکه بتواند هزینه‌هایش را جبران کند و برای پیشبرد زندگی خود و کارگرها، نرخ‌ها را نوعی تعیین می‌کند که هرچند معقول و شاید کم هم باسد اما تخلف و معمولا نوعی گرانفروشی یا کم‌فروشی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی در این زمینه می‌گوید: ما هم دوست نداریم که نانوا تخلف کند اما دولت و مسئولین محترم باید نرخی به نانوا بدهند؛ نرخی که ما در آنالیز آورده‌ایم و خواسته ما پیگیری اتاق اصناف و سایر مسئولین است که لااقل فکر نانواها باشند که یا نرخ به آن‌ها بدهند یا به فکر راهکارهای دیگری باشند.

او می‌افزاید: دولت کمک‌هزینه‌ای در این دوسه‌ سال داده که برای نوع دو، ۷ درصد و برای نوع یک، ۴۰ درصد که مبلغ ناچیزی است که نمی‌شود روی آن حساب کرد و هزینه‌های خورد و خوراک کارگرها بیشتر از این است!

سلیمانی در نهایت اظهار امیدواری می کند که امسال، سال خوبی باشد؛ وعده‌های مسئولان برآورده شود و هم مردم راضی باشند و هم دولت و هم نانوا.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، تصریح می‌کند که نان سنگک باید یک نرخ واقعی داشته باشد تا مشکلاتمان رفع شود؛ اگر نرخ خوبی داشته باشیم، نان بهتری داریم و مردم هم راضی‌تر خواهند بود چراکه مردم اگر مردم نرخ واقعی نان را بدانند، متعاقبا مشکلاتی که الان هم در بازار نان است جمع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3679

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.