• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

18
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی:

نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان

  • کد خبر : 3679
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
نان‌های بی‌نرخ و سردرگمی مردم و نانوایان/ چشم‌به‌راهی سه ساله برای تصویب نرخ نان سنگک/ اظهار امیدواری برای اعلام نرخ‌ها بعد از ماه مبارک رمضان
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، «هنوز بخشنامه ای برای تغییر نرخ رسمی نان در سال ۱۴۰۳ اطلاع‌رسانی نشده است»؛ این خبری‌ست که حالا چند سالی می‌شود همزمان با سال جدید درخصوص قیمت مصوب نان اعلام می‌شود. محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی هم به‌صورت ویژه به بررسی قیمت‌های مصوب نان سنگک اشاره کرده است، این نکته را مد نظر قرار داده و می‌گوید: سه سال است که چشم به راه هستیم؛ از سال 1400 ما نرخ نگرفته‌ایم و این در حالی بوده که تمام مولفه‌هایی که دخیل بوده‌اند در قیمت نان، افزایش قیمت پیدا کرده‌اند؛ دستمزد، اجاره‌بها، هزینه‌های آب و برق گاز و حتی مایه خمیر!

با چنین وضعیتی و با توجه به وضع موجود و آنچه از گفته‌های کارشناسان و اعضای اتحادیه صنف نانوایان سنگکی برمی‌آید و نیز همزمان با افزایش مولفه‌های ابسته با قیمت نان سنگک، نمی‌توان در سال جدید ادامه داد.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، توضیح می‌دهد که مسئولان، امسال قول‌هایی به ما داده‌اند که انشا‌الله بعد از ماه مبارک رمضان، نرخی به ما بدهند که بتوان از طریق آن، هزینه‌های نانوا را تاحدی جبران کرد.

سلیمانی با اشاره به افزایش دستمزدهای کارگرها طی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و امسالف ضمن تاکید بر اینکه در چنینی شرایطی نمی‌توان به کار ادامه داد، به شرایط دشوار وضعیت کاری کارگرها اشاره می‌کند. شرایطی که در آن و بنا به جبر پیش آمده و تغییر نکردن نرخ‌ها، نانوا برای اینکه بتواند هزینه‌هایش را جبران کند و برای پیشبرد زندگی خود و کارگرها، نرخ‌ها را نوعی تعیین می‌کند که هرچند معقول و شاید کم هم باسد اما تخلف و معمولا نوعی گرانفروشی یا کم‌فروشی محسوب می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی در این زمینه می‌گوید: ما هم دوست نداریم که نانوا تخلف کند اما دولت و مسئولین محترم باید نرخی به نانوا بدهند؛ نرخی که ما در آنالیز آورده‌ایم و خواسته ما پیگیری اتاق اصناف و سایر مسئولین است که لااقل فکر نانواها باشند که یا نرخ به آن‌ها بدهند یا به فکر راهکارهای دیگری باشند.

او می‌افزاید: دولت کمک‌هزینه‌ای در این دوسه‌ سال داده که برای نوع دو، ۷ درصد و برای نوع یک، ۴۰ درصد که مبلغ ناچیزی است که نمی‌شود روی آن حساب کرد و هزینه‌های خورد و خوراک کارگرها بیشتر از این است!

سلیمانی در نهایت اظهار امیدواری می کند که امسال، سال خوبی باشد؛ وعده‌های مسئولان برآورده شود و هم مردم راضی باشند و هم دولت و هم نانوا.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی، تصریح می‌کند که نان سنگک باید یک نرخ واقعی داشته باشد تا مشکلاتمان رفع شود؛ اگر نرخ خوبی داشته باشیم، نان بهتری داریم و مردم هم راضی‌تر خواهند بود چراکه مردم اگر مردم نرخ واقعی نان را بدانند، متعاقبا مشکلاتی که الان هم در بازار نان است جمع خواهد شد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3679

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.