• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

27
رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران:

ممنوعیت فروش برخی کالاها به صورت باز/ کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است

  • کد خبر : 1006
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
ممنوعیت فروش برخی کالاها به صورت باز/ کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است
رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران گفت: برخی از از اقلام فروش در خواربار فروشی‌ها مثل برنج ایرانی که خرید یک کیسه از آن برای خانواده‌ها گران تمام می‌شود، معمولا به اندازه نیاز و به صورت باز انجام می شود؛ اما فروش برخی کالاها به صورت باز ممنوع است.

رضا پاشابیگی، رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران در بررسی چالش‌های مربوط به فروش اقلام باز گفت: در گذشته مردم بیشتر تمایل داشتند که اقلام مورد نیازشان از خواربار فروشی را به صورت باز تهیه کنند، چون با این روش در وزن‌های مختلف می‌توانستند خرید داشته باشند. مثلا اگر فردی نیاز به ۵۰ گرم زردچوبه داشته باشد، خرید آن از نظر ریالی وقتی به صورت باز تهیه می‌شود، خیلی به صرفه‌تر است تا اینکه همان را به صورت بسته‌ای تهیه کند و دلیل مهم آن هم این بود که هزینه بسته‌بندی ندارد و امکان خرید در وزن مورد نیاز ممکن است.

وی افزود: اما به مرور زمان و بحث بهداشت فروش کالاها، یک سری از اقلام ملزم شدند که به صورت بسته‌بندی فروخته شوند. به عنوان مثال در گذشته حتی کره هم به صورت باز فروخته می‌شد ولی به دلیل مسائل بهداشتی یکسری از اقلام را ترجیحا به صورت بسته‌بندی به فروش می‌رسانند. در زمانیکه محصولی وارد پروسه بسته‌بندی می‌شود، طبیعتا یک هزینه‌ای بابت آن بر فروش کالا اضافه می‌شود.

پاشابیگی خاطرنشان کرد: از طرفی یک سری از اقلام فروش در خواربار فروشی‌ها مثل برنج ایرانی که خرید یک کیسه از آن برای خانواده‌ها  گران تمام می‌شود، معمولا افراد به اندازه نیازشان و در حد توان خرید انجام می‌دهند، چون به فرض خرید یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج ایرانی به ۱ میلیون تومان هم می‌رسد. بنابراین درباره خرید برنج به صورت باز مشکلی وجود ندارد، در مورد شکر هم آن چیزی که تنظیم بازار مشخص می‌کند به صورت فله به واحدهای خوارو بار فروشی توزیع می‌شود و مغازه داران هم موظف هستند به دلیل بحث تنظیم بازار شکر را به صورت فله عرضه کند. اما در مجموع شکر در بازار به صورت بسته‌بندی هم وجود دارد که طبیعی است قیمت متفاوتی نسبت به شکر باز دارد.

وزارت بهداشت فروش برخی اقلام را به صورت باز ممنوع کرد

رئیس اتحادیه خواربارفروشان تهران در ادامه گفت: برخی از اقلام همان طور که ذکر شده دارای مجوز از طرف وزارت بهداشت برای فروش باز ندارد. مثلا فروش کشک به صورت باز خیلی خطرناک است و اغلب فروش باز کالاهایی مثل آن را وزارت بهداشت اعلام می‌کند که به فرض ازاین تاریخ دیگر واحدهای خوار و بار فروشی اجازه فروش باز را ندارند.

وضع مالیات برای اصناف باید عادلانه باشد

پاشابیگی تصریح کرد: صنف خواربارفروشی صنف زحمت کشی است و در هر زمانی با چالش‌های مختلفی روبه رو بوده است. چه در زمان جنگ تحمیلی چه در دوره کرونا در صف اول خدمت‌رسانی به مردم بوده‌ایم و خواهشی که داریم این است که در بخش مالیات، دولت کمک کننده باشد تا عادلانه بحث اخذ مالیات از صنف اعمال شود و خدایی نکرده واحدهای صنفی مجبور به تعطیلی نشوند.

وی در پایان گفت: مرجع رسیدگی به شکایات اداره تعزیرات است که زیر مجموعه ما به حساب نمی‌آید. کالاهای صنف خواربار فروشی همه قیمت‌گذاری شده است و واحدهای صنفی که دارای پروانه کسب هستند، هیچ وقت دچار تخلف و گران فروشی نمی‌شوند چون پیوسته ارتباط مستمری با مردم دارند. مثلا سوپرمارکتی که در محل پیوسته با مردم آن منطقه در ارتباط است هیچ وقت با تخلف سعی نمی‌کند که مشتریان خود را از دست بدهد. اگر تخلفی در این صنف دیده شده است، معمولا از طرف واحدهایی است که پروانه کسب ندارند و اغلب اگر گران فروشی در این واحدها دیده شود توسط اداره تعزیرات پیگیری می‌شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1006

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.