• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

13
ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان:

فصل گرمِ رکود بازار ناشران و کتابفروشان/ مهم‌ترین چالش، قیمت بالای کاغذ است

  • کد خبر : 4406
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
فصل گرمِ رکود بازار ناشران و کتابفروشان/ مهم‌ترین چالش، قیمت بالای کاغذ است
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، بیشترین هزینه تولید کتاب را کاغذ تشکیل می‌دهد و در حال حاضر، کاغذ بالاترین قیمت مواد اولیه را داشته و این باعث می‌شود که قیمت کتاب به نسبت سال‌های گذشته بالا رفته همچنین از مقدار تقاضای بازار کاسته شود.

بعد از نمایشگاه کتاب و نیز همزمان با تعطیلی مدارس، اوضاع واحدهای صنفی ناشران و کتابفروشان را از رئیس اتحادیه این صنف، جویا شده‌ایم همچنین باتوجه به وضعیت تعطیلی مدارس، بخش دیگری از فروش این واحدهای صنفی را که از محل کتاب‌های درسی حاصل می‌شد، از نظر گذرانده‌ایم.

ابراهیم کریمی، رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان، می‌گوید: رونق فروش کتاب‌های درسی مهر و آبان ماه یعنی شروع سال تحصیلی است و دوران رکود آن تعطیلات تابستان.

او درخصوص تاثیر نمایشگاه کتاب بر میزان فروش واحدهای صنفی، هم توضیح می‌دهد که ایام نمایشگاه، فرصت خوب و فروش بالایی بود برای کتابفروشان و خود ناشران هم از طریق فضای مجازی فروش خوبی داشتند اما ناشران عمومی فروش فیزیکی‌شان در مصلی تهران در حد متوسط بود.

چندسالی‌ست که رکود بر کار ناشران و کابفروشان شهر سایه انداخته؛ رئیس اتحادیه این صنف در بررسی علل این رکود، قیمت بالای کاغذ را مهم‌ترین چالشی می‌داند که واحدهای صنفی با آن مواجهند.

کریمی، توضیح می‌دهد که بیشترین هزینه تولید کتاب را کاغذ تشکیل می‌دهد و در حال حاضر، کاغذ بالاترین قیمت مواد اولیه را دارد و این باعث می‌شود که قیمت کتاب به نسبت سال‌های گذشته بالا رفته و از مقدار تقاضای بازار کاسته شود.

از آن‌جایی که ناشران و کتابفروشان از پرداخت مالیات معاف هستند، رئیس اتحادیه این صنف، می‌گوید که طبق تفاهم‌نامه‌ای که میان وزرای ارشاد و دارایی صورت‌گرفته، لیست ناشران و کتابفروشانی که عضو اتحادیه هستند را به سازمان امور مالیاتی اعلام کرده و امیدوار هستند که طبق قانون، از این معافیت برخودار شوند.

کریمی، عدم کتابخوانی مردم را عامل رکود بازار کتابفروشان ندانسته و توضیح می‌دهد که مردم از کتاب‌های خوب، استقبال می‌کنند و نباید این را نادیده گرفت.

به‌گفته رئیس اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان: هر صنفی دوران رکود و رونقی دارد؛ همانگونه که اتحادیه صنف ناشران و کتابفروشان، دوران رونق مهر و آبان یا اسفند ماه را دارد، دوران رکودش را هم در این ایام تحمل خواهیم کرد.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4406
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران
  • 335 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.