حالا نزدیک به ۱۴۰ روز میشود که ارز تخصیصی به واحدهای صنفی دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی، تعلق نگرفته است و بهگفته رئیس اتحادیه این صنف، شرکتهای مختلف بهعلت عدم تخصیص، نمیتوانند جنس واردکرده و این ارز، به چند شرکت محدود تعلق گرفته؛ از آنطرف، به دلیل اینکه این شرکتهای دریافتکننده ارز، محدود هستند، رقابت از صنف رخت بربسته و با افزایش قیمت مواجه شدهایم.
حسین ساداتحسینی، توضیح میدهد که «اگر وزارتخانه ارز را بهصورت مدون به همه تخصیص دهد باعث میشود، قیمت گوشی ارزانتر بهدست مردم برسد.»
او با اشاره به این نکته که در این صنف، همه شرکتها، واردکننده موبایل هستند، توضیح میدهد که همین مدوننبودن زمان تخصیص ارز و مشخصنبودن آن، باعث شکست صنف میشود؛ اتفاقی که هماکنون در حال وقوع است. بهگفته ساداتحسینی: علیرغم اینکه ارز گران نشده، در ۱۰ روز اخیر، گوشیهای تلفن همراه در بازار، نزدیک به ۳۰ تا ۳۵ درصد، افزایش قیمت داشتهاند.
رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی، میگوید: نزدیک به ۷۰۰ شرکت واردکننده موبایل به همین دلیلِ عدم مشخصبودنِ زمان تخصیص ارز و زمانبربودن آن، در امرار معاش خود هم مانده و حتی در مواقعی کار به جایی رسیده که مجبور به تعطیلی واحدهای خود شدهاند.
امری که بهگفته ساداتحسینی «سبب میشود این صنف از گردونه رقابت خارج شده و در نهایت، بسیاری از جوانان که به این صنف واردشده، کار کرده و زحمت میکشند در معرض بیکاری قرار بگیرند.»
رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی، توضیح میدهد که صنف او صنف جوانیست که بسیاری با امید و آرزو وارد این کار شدهاند و با ادامه این روند در بحث تخصیص ارز، ضربه بسیار سنگینی را متحمل خواهند شد.