• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

6
رئیس اتحادیه صنف سنگ‌بر و سنگ‌تراش تهران:

عرضه بی‌رویه منجر به رکود صنف ما شده است/ مخالف اشتغال‌زایی نیستیم

  • کد خبر : 7968
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
عرضه بی‌رویه منجر به رکود صنف ما شده است/ مخالف اشتغال‌زایی نیستیم
رئیس اتحادیه صنف سنگ‌بر و سنگ‌تراش تهران گفت: وضعیت صنف ما تحت تاثیر وضعیت اقتصادی جامعه بوده و به همین ترتیب تعریف چندانی ندارد و با توجه به اینکه محصولات این صنف زینتی محسوب می‌شوند در شرایط اقتصادی که مردم با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند و سعی در تامین نیازهای اولیه خود دارند، استقبال چندانی هم از وسایل‌زینتی نمی شود.

 اکبر ملک‎زاده زند در خصوص وضعیت صنف سنگ‌بری و سنگ‌تراشی در سالی که گذشت اظهار کرد: وضعیت صنف ما تحت تاثیر وضعیت اقتصادی جامعه بوده و به همین ترتیب تعریف چندانی ندارد و با توجه به اینکه محصولات صنف ما زینتی محسوب می‌شوند در شرایط اقتصادی که مردم با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند و  سعی در تامین نیازهای اولیه خود دارند، استقبال چندانی هم از وسایل‌زینتی نمی شود و در نتیجه ضربه‌ای که صنف‌های این چنینی در وضعیت‌های نابسامان اقتصادی می‌بینند بیشتر از سایر صنف‌هاست.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر صنف ما عرضه بیش از تقاضاست و اینکه مدیریت خوبی در این خصوص انجام نمی‌شود و این مشکل از دهه‌های قبل شکل گرفته و مربوط به دیروز و امروز نمی‌شود.

ملک‎زاده تصریح کرد: دولت‌‌ها به منظور اشتغالزایی مجوز تاسیس معادن و کارخانجات زیادی را داده‌اند که متناسب با نیاز جامعه نبوده و این موضوع روز به روز بدتر هم شده است. این صدور بی‌رویه مجوزها از بیست – سی سال قبل شروع شده و همچنان ادامه دارد.

وی گفت: اوایل دهه شصت در تهران ۲۲۰ تا ۲۳۰ کارخانه سنگ‌تراشی داشتیم و این رقم به چند هزار کارخانه رسیده است و اصفهان هم اگر آن زمان صد کارخانه داشت در حال حاضر به چهار تا پنج هزار کارخانه رسیده است.

ملک‎زاده با بیان اینکه ما مخالف اشتغال‌زایی نیستیم افزود: متاسفانه افزایش عرضه ایجاد رکود کرده است که به صنف ما ضربه سنگینی وارد می‌کند.

رئیس اتحادیه صنف سنگ‌بر و سنگ‌تراش تهران در خاتمه گفت: بخشی دیگری از مشکلات صنف ما این است که در ساختمان‌سازی و نماسازی شهرداری نیز با کاهش تقاضا روبه رو شده‌ایم، این در حالی است که تا پیش از این نمای سنگ برای دیوارها و کف و پله‌ها در معابر عمومی بیشتر استفاده می‌شد اما این روزها معماری سنتی مد نظر شهرداری بیشتر رو به استفاده از آجر و سرامیک و تلفیقی از آجر و سنگ آورده و باعث شده تقاضا برای سنگ کاهش پیدا کند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7968

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.