• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

7
رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران:

طلا بازاری که با نوسانات دست و پنجه نرم می‌کند/ لزوم نگاه دلسوزانه‌ دولت و نمایندگان خانه ملت به هنر – صنعت طلا

  • کد خبر : 7033
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۵۳
طلا بازاری که با نوسانات دست و پنجه نرم می‌کند/ لزوم نگاه دلسوزانه‌ دولت و نمایندگان خانه ملت به هنر – صنعت طلا
نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در خصوص شرایط این روزهای بازار طلا بیان کرد: بازار طلای جهانی و داخلی تقریباً در دو هفته گذشته نوسانات افزایشی و کاهشی زیادی داشته که بخشی از آن مربوط به نوسانات بازار جهانی و بخش دیگر، مرتبط با بازار ارز و عرضه و تقاضا بوده است. به همین دلیل، شرایط تقاضا در صنف ما خیلی خوب نیست و تا حدی در رکود قرار دارد؛ به طوری‌که چند هفته‌ای است که کاهش تقاضا در بازار طلای داخلی در حال رقم خوردن است.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در خصوص شرایط این روز‌های بازار طلا و آسیبی که افزایش نرخ دلار بر تولیدکنندگان طلا وارد می‌کند، توضیحاتی داد.

بذرافشان مطرح کرد: قیمت‌ها ثبات نسبی خود را طی کرده‌اند؛ چراکه در طول دو ماه گذشته، نوسانات افزایشی و کاهشی صورت گرفته است و مردم براحتی می‌توانند برای خرید مصنوعات طلا و سکه اقدام کنند. به همین دلیل، نباید زیاد منتظر نوسانات افزایشی یا کاهشی در بازار طلا باشند. 

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران گفت: تجربه نشان داده است هر زمانی که مردم تصمیم بگیرند طلا خریداری کنند برای آنها خوب و کمک‌کننده است. چون طلا جزء فلزات گرانبهای دنیاست و همیشه نقش محوری در اقتصاد کشور‌ها دارد و مردم هم بر اساس تحلیل‌های جهانی مبنی بر روند افزایشی نرخ طلا تا پایان سال میلادی می‌توانند اقدام به خرید طلا کنند. زیرا وقتی طلا در سطح جهان روند افزایشی داشته باشد طبیعتاً بازار‌های داخلی طلا نیز تحت تأثیر این موضوع قرار می‌گیرند و افزایشی خواهند شد و طبق سنوات گذشته و تجربه‌ها، طلا از گذشته جزء سرمایه‌گذاری‌های امن و مطمئن و طولانی‌مدت بوده است.

بذرافشان با اشاره به کارگاه‌های تولیدی طلا در داخل تصریح کرد: مشکل تولیدی‌های طلا در کشور از قدیم بوده است و بیشتر به خاطر مکان‌های مسکونی است که دارند. زیرا نمی‌توانند به خوبی در آن‌جا فعالیت کنند در حالی که قرار بوده از طریق یک سری کمک‌های دولت، مدیریت اتحادیه‌ها و اتحادیه تهران این کارگاه‌ها ساماندهی شوند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است و از نظر اقتصادی، در صنعت ما کارگاه‌های تولید طلا تا حدی دچار آسیب‌های مالی هستند و متأسفانه دولت هیچ گونه تسهیلاتی برای بخش صنعت طلا در کشور ارائه نداده است. این در حالی است که ما همیشه با بانک‌های عامل و یک سری ارگان‌های ذیربط جلساتی داشته‌ایم.

او خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش قیمت دلار و به دلیل این که بخشی از ابزارآلات و مواد مصرفی طلاسازان از خارج از کشور وارد می‌شوند و بخش دیگری، در کشور بومی‌سازی شده‌اند گلایه تولیدی‌های طلا در کشور این است که قیمت ابزارآلات و مواد مصرفی‌شان افزایش پیدا کرده است و به همین منظور، به حمایت دولت نیاز دارند. در نتیجه، مسئولان ذیربط و نمایندگان خانه ملت و دولت باید نگاه دلسوزانه‌ای به هنر – صنعت طلا داشته باشند که حدود ۷ هزار سال سابقه دارد و می‌تواند نقش مهمی در ارزآوری، اشتغال‌زایی برای جوانان و آینده کشور داشته باشد و این موضوع مستلزم همکاری‌های دولت و ارگان‌های ذیربط است که متأسفانه هنوز این اتفاق نیفتاده است و امیدواریم رویکرد دولت چهاردهم به اصناف کشور به ویژه طلا تغییر کند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7033

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.