• امروز : یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل اخبار 1842اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی جولان لوازم یدکی قاچاق در بازار/ خدماتی که پس از فروش ارائه نمی شود/ عدم ثبات قیمت بازار را در رکود فرو برده در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است وام‌های خرید مسکن اثرگذاری خود را از دست داده‎اند/ خانه اولی‌ها عطای وام ۱.۲۸ میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند ثبات نسبی در بازار طلا و جواهر تعیین قیمت دستوری برای برنج اقدامی غیرکارشناسی بود/ عدم تنظیم عرضه و تقاضا بازار را ملتهب می کند لزوم اقدامات سریع و جدی دولت برای کنترل بازار داخلی

1
غلامرضا صفرنژاد، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران:

کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟

  • کد خبر : 8889
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۴
کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| غلامرضا صفرنژاد، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران در توضیح چالش های معتنابه صنفش علاوه بر بحث عدم ثبات قیمت ها و موانع وارداتی به ضرایب مالیاتی و اینتاکدهایی اشاره می کند که در برخوردی تبعیض آمیز بنا به بسته بندی سالیان گذشته کالاهای این صنف اعمال شده و واحدهای صنفی را در تنگا قرار داده است. به باور او امر تولید تنها نمی تواند به مثابه یک شعار بماند؛ مسئولان باید عملگرا باشند تا در پایان سال بتوان گفت که حداقل یکسری کارها را به نتیجه رسانده اند.

غلامرضا صفرنژاد، رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران، می گوید یکی از مشکلاتی که نه تنها صنف او که اکثر قریب به اتفاق همه صنوف را درگیرکرده بحث عدم ثبات قیمت به واسطه نوسانات نرخ ارز و مسائل اقتصادی دیگری از این دست است.

چالش دیگری که همکاران رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران در این صنف با آن مواجهند، عدم واردات محصولاتی ست که کالاهای سرمایه ای نبوده بلکه کالاهای مصرفی برای بسته های جهیزیه و تامین امور روزمره زندگی هستند و متاسفانه خلاء واردات آن هر روز بیشتر احساس می شود.

به گفته صفرنژاد در انتقاد از بحث عدم واردات نه اینکه قصد تقابلی با تولیدکننده مطرح باشد بلکه مراد و مقصود، حق مشتری در تنوع گرایی است تا او در مقام انتخاب قرار بگیرد. رئیس اتحادیه صنف تهیه و توطیع کنندگان بلور و چنیی تهران، تاکید می کند چنانچه در کنار تولیدات، واردات هم با برنامه ریزی متقن انجام شود، اتحادیه آمادگی مدیریت این کار را خواهد داشت.

موضوع بعدی به بحث ضرایب مالیاتی و اینتاکدها برمی گردد که به گفته غلامرضا صفرنژاد، نامه نگاری های متعددی از طریق اتاق اصناف تهران با سازمان امور اقتصاد و دارایی صورت گرفته. به اعتقاد او، صنف چینی و بلور مثل بقیه صنوف و هم ردیف و همگن هستند لذا تغییرات اینتاکدهای این صنف نباید منوط به سالیان گذشته باشد.

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران، توضیح می دهد که طی سال های گذشته، بسته بندی کالاهایی مثل چینی بلور و کریستال به صورت صندوق پیچ و فله با ضریب  شکست بیشتر بوده اما باید این را در نظر گرفت که این صنف به بسته بندی های نوین روی آورده و  کالاها هیچ احتمال شکستی نمی توانند داشته باشند اما متاسفانه در احتساب ضرایب مالیاتی به همان شکل قبل استناد می شود.

صفرنژاد با بیان اینکه این بازار، بازاری رقابتی بوده و از سود اعلامی تبعیت نمی کند، افزوده است که با شرایط فعلیِ بازار و مشکلاتی که در نقدینگی وجود دارد، واحدهای صنفی از حداقل سود استفاده می کنند.

رئیس اتحادیه صنف تهیه و توزیع کنندگان بلور و چینیِ تهران با طرح این مساله که کاش سازمان امور مالیاتی در این قضیه مهربانانه تر برخورد می کرد، اظهار امیدواری می کند در سالی که به سال مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت معرفی شده، اتاق اصناف تهران این را برای خود الگویی قرار دهد تا با توجه به پتانسیل هایی که اتحادیه های صنفی تهران بزرگ چه در عرضه چه توزیع و چه خدمات به عنوان زنجیره وصل میان تولید و مصرف کننده، دارند بتوانند استفاده و راهکاری ایجاد کنند.

او از مسئولان خواهش می کند که به امر تولید به مثابه یک شعارِ صرف نگاه نکنند؛ عملگرا باشند تا در پایان سال بتوانند بگویند که حداقل یکسری کارها را به نتیجه رسانده اند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8889
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 58 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.