• امروز : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل اخبار 1835اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

در صنایع مهمی جزو کشورهای اصلی هستیم/ صنعت بافت و دوخت باید در کشور بومی سازی شود/ امیدوارم موضوع اقتصاد به بخش خصوصی سپرده شود عرق جبینش را کسبه در ۴۶ سال ریختند تا فروشگاه های بزرگ نانش را در عرض چهار سال بخورند!/ آقای پزشکیان بفرمایید رودررو با ما صحبت کنید مادامی که قدرت و مسئولیت خود را نشناسیم نمی توانیم تصمیمات صحیح و اثربخش اتخاذ کنیم افزایش قیمت، ادامه رکود و کاهش تقاضا کمی هم عملگرایی بد نیست/ برای احترام به سلیقه مخاطب، واردات را آزاد کنید/ تعیین ضرایب مالیاتی با متر و معیارهای کهنه چرا؟ شهر پارچه در راه است؟/ مسیر پر پیچ و خم تامین پارچه و بی ادراکی دولت از دشواری های اشتغال زایی این صنف رشادت، فداکاری و جوانمردی های کسبه خُرد نظام اقتصادی را حفظ کرده/ کل نظام بانکی بر تعداد اندکی فروشگاه های هُلدینگ نما متمرکز شده! آموزش و تبعیت از قانون دو رکن اساسی توسعه واحدهای صنفی است سرداران اقتصادی را در این جنگ نابرابر تنها نگذارید/ چه محلی مناسب تر از سرمایه گذاری در حوزه ابزار که الفبای تولید است پیش‎نویس ضوابط معاملات برخط طلا منتشر شد بازار طلا در سراشیبی قیمت؛ سکه ارزان شد/پیش بینی فردا ۱۸ اردیبهشت ضرورت تغییرات ساختاری در سیاست‌های تنظیم بازار/ فروش دوگانه کالاهای اساسی؛ پشت پرده افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها در تولید ماشین‎آلات خانگی صنعت دوخت خودکفا هستیم قیمت سیب زمینی بدون دخالت ارزان شد!

17
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و نوشابه‌های تهران:

ریزش ۳۰ درصدی بستنی‌خورها/ یک کیلو زعفران ۷۰ میلیون تومان است

  • کد خبر : 2478
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
ریزش ۳۰ درصدی بستنی‌خورها/ یک کیلو زعفران ۷۰ میلیون تومان است
محسن مبرا، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و نوشابه‌های تهران به ریزش مشتری‌ها اشاره می‌کند و می‌گوید: با بالا رفتن قیمت‌ها که متاثر از بالا رفتن قیمت مواد اولیه و موارد دیگر است، شاید بیش از 30 درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ این روزها گرانی و بالا رفتن قیمت‌ مواد اولیه برای همه صنوف دردسرساز شده تا جایی که کار را به تعطیلی و جمع‌ شدن واحدهای صنفی و مغازه‌های آن‌ها کشانده است. یکی از مهم ترین این صنوف، اعضای اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و نوشابه‌هاست که از دیرباز تابستان و زمستان در رنگ‌های مختلف برای همه اقوام، با زندگی مردم گره خورده و همواره حسی از نوستالژی را برای همگان خلق کرده است.

با نگاهی کلی به شرایط این صنف از رئیس اتحادیه آن، محسن مبرا پرسیده‌ایم که این صنف در حال حاضر چه شرایطی دارد؟ اوضاع بازار چطور است و رکودی که بر بازار حاکم است بر این صنف هم تاثیر گذاشته یا بر تعداد مشتری‌ها و خرید مردم و مسائل دیگری از این دست؟

بالا رفتن قیمت‌ها با تغییر قیمت محصول هم‌خوانی ندارد

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و نوشابه‌های تهران، می گوید: متاسفانه رکود و گرانی محصولات و هزینه‌های بالا خیلی به صنف ما آسیب رسانده چون ما در مقاطع زمانی خاصی می‌توانیم تغییر نرخ داشته باشیم و این‌طور نیست که هر روز بتوانیم تغییرات قیمت بدهیم و همین با توجه به بالا رفتن بی‌حساب و کتاب قیمت‌ها خیلی به ما آسیب می‌رساند.

محسن مبرا، به مشکل مالیات اشاره می‌کند با این توضیح که «متاسفانه در این خصوص به ویژه بخش کافی‌شاپ‎مان با اینکه از ریاست سازمان امور مالیاتی درخواست رسمی برای تعدیل بخش مالیات کافه‌ها را داشته‌ایم؛ اما تا کنون برای ما هیچ کاری نکرده‌اند و فقط به جلسه رفته و از آن بیرون آمده‌ایم.»

بستنی زعفرانی

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، آبمیوه و نوشابه‌های تهران به ریزش مشتری‌ها هم اشاره می‌کند و می‌گوید: با بالا رفتن قیمت‌ها که متاثر از بالا رفتن قیمت مواد اولیه و موارد دیگر است، شاید بیش از ۳۰ درصد ریزش مشتری داشته‌ایم.

او توضیح می‌دهد: اکثر مواد مصرفی و محصولات‎مان وارداتی است که با دلار اجازه ورود نمی‌دهند و مجبوریم از بازار آزاد تهیه کنیم که گران تمام می‌شود؛ قهوه خارجی است؛ میوه‌هایی مثل موز خارجی هستند؛ پسته و گردو الان خیلی گران شده و این‌ها خیلی تاثیر زیادی بر صنف ما گذاشته و البته زعفران که یکی از مواد اصلی برای تولید انواع خاصی از بستنی است به کیلویی ۷۰ میلیون رسیده است.

جمع‌شدن واحدهای صنفی گرفتار رکود

مبرا می‌گوید: در حال حاضر بسیاری از واحدهای صنفی ما مغازه‌های خود را جمع می‌کنند.

به گفته او: بالا رفتن قیمت مواد اولیه، اجاره‌بها، هزینه‌های جاری مغازه اعم از مالیات و غیره و نیز هزینه‌های نیروی انسانی در ورشکستگی اعضای ما و جمع‌آوری آن ها تاثیر دارد.

از او می‌پرسیم آیا کمبودها باعث تغییر شکل و محتوای محصولات نمی‌شود و او می‌گوید: متاسفانه می‌تواند باعث تخلف شود؛ البته در صنف ما این اتفاق نیفتاده اما نمی‌توان تضمین کرد واحدهایی که زیر نظر و نظارت و عضو صنف ما نیستند از مواد تقلبی به جای اصلی استفاده نکنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2478
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 442 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.