بنا به اظهارات رئیس اتحادیه رنگ فروشان تهران، صنف او در سالی که گذشت شب عید نداشت چراکه بهترین زمان کاری برای این صنف دو ماه آخر سال است و با توجه به اینکه سالیان پیشتر بهمن و اسفند ماه در فروش رنگ با رونقی هرچند نسبی، مواجه بوده اند سال گذشته به دلیل افزایش هزینه های خانواده و گرانی رنگ و به تبع آن افزایش لاجرمِ دستمزد نقاش ها شب عیدی وجود نداشته است.
اما سعید میرزایی اظهار امیدواری می کند که با توجه به اقداماتی که هیات مدیره اتحادیه در نظر دارد بتوانند از طریق وزارت صمت و مراجع دولتی امتیازاتی برای صنعت دریافت کنند تا شاید بخشی از تولید به ارز دولتی واگذار شود. او با تصریح این نکته صنف او هیچ وابستگی به دولت ندارد و تمام مسائل خود را از طریق ارزهای آزاد تامین می کند، توضیح می دهد که چطور در این فرآیند، قیمت تمام شده کالا و خدمات را بالا برآورد می شود.
به گفته رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران به این دلیل که ۵۰ درصد از مواد اولیه تولید رنگ به خارج از کشور وابسته است و ۵۰ درصد آن در داخل تهیه می شود بهتر است مسئولان به این نتیجه برسند که یا آن ۵۰ درصد خارج را به خودکفایی برسانیم یا ۵۰ درصد وابسته به ارز را به صورت ارز دولتی یا شاید ارز نیمایی یا تمهیداتی از این دست در نظر بگیریم که قیمت تمام شده قیمت ارزنده و مناسبی باشد تا مردم بتوانند از این موقعیت استفاده کنند به این دلیل که رنگ آمیزی در روحیه اشخاص اثرگذار بوده و انرژی و روحیه مثبتی را به خانه ها وارد می کند.
از آنجا که رنگ هم به خیل کالاهای زینتی و لوکس اضافه شده و این جای تاسف دارد از میرزایی می پرسیم که مردم به عنوان جایگزین چه کاری انجام می دهند؟
رئیس اتحادیه صنف رنگ فروشان تهران، می گوید بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین کرده اند و اماکنی که به صورت دولتی و خصوصی هستند مثل هتل ها، بیمارستان ها، برخی مدارس، نهادها و ارگان ها و سازمان ها و نیز ساختمان ها و برج های لوکس، بیشتر از رنگ استفاده می کنند.
از سوی دیگر میرزایی به این نکته اشاره می کند که دانشِ تبلیغات یا آگاهی در این زمینه پایین است که خانواده خودش می تواند رنگ آمیزی را انجام دهد به این دلیل که در ۵۰ درصد مواقع نیاز به زیرسازی وجود ندارد و تنها تعویض رنگ می خواهد و اگر این آموزش وجود داشته باشد که خانواده ها با هزینه کمی می توانند این کار را انجام دهند همان انرژی و نشاط با دردسر کمتری به خانه ها راه پیدا می کند. در این صورت در درجه اول به مصرف کننده کمک می شود و بعد رنگ فروش رنگ خود را می فروشد و در نهایت هم به نفع تولید کننده خواهد بود.