• امروز : یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 27 July - 2025
کل اخبار 2017اخبار امروز : 2
0
بررسی عملکرد و اقدامات بازاریان و بسیج اصناف با حضور رئیس اتاق اصناف تهران، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) و رئیس بسیج اصناف تهران:

رستگار: حضور واحدهای صنفی در جنگ ۱۲ روزه امنیت آفرین بود/ سرهنگ کاکاوند: بسیج اصناف در همه زمینه ها پای کار بود/ سردار حسن زاده: اثرگذاری اصناف ثبت در تاریخ شد

  • کد خبر : 9641
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۹:۲۷
رستگار: حضور واحدهای صنفی در جنگ ۱۲ روزه امنیت آفرین بود/ سرهنگ کاکاوند: بسیج اصناف در همه زمینه ها پای کار بود/ سردار حسن زاده: اثرگذاری اصناف ثبت در تاریخ شد
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| روز دوشنبه 30 تیر ماه 1404، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران به همراه هیات رئیسه این اتاق و در حضور جمعی از روسای اتحادیه های صنفی تهران و اعضای هیات امنای بازار در سازمان بسیج اصناف تهران بزرگ، در معیت سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) و سرهنگ نعمت کاکاوند رئیس بسیج اصناف تهران با نگاهی به بررسی مراسم اربعین، نقش اصناف و اقدامات صورت گرفته توسط بسیج اصناف تهران در ایام جنگ تحمیلی 12 روزه را از نظر گذراندند.

سرهنگ نعمت کاکاوند رئیس بسیج اصناف تهران: در نبود کارمندان بسیج اصناف پاسخگوی شهروندان بود/ امنیت بازار تهران تامین شد

در ابتدای این جلسه سرهنگ نعمت کاکاوند رئیس بسیج اصناف تهران توضیح داد که در نبود کارمندان بسیج اصناف پاسخگوی شهروندان بودند و  امنیت بازار تهران تامین شد.

او در توضیح اقدامات اصناف در خلال جنگ ۱۲ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان به نقش بسیج اصناف در زنجیره تامین و تولید کالا اشاره کرد و گفت: با همدلی و همیاری که در مجموعه اصناف و اتحادیه ها شاهد بودیم فعالیت های بسیار خوبی در این سطح انجام شد؛ راه اندازی قرارگاه شهید سلامی به ریاست اتاق اصناف و دبیری بسیج اصناف در این دوره انجام شد که اکثریت اتحادیه های ما که در جلسات قرارگاه حضورداشتند خصوصا آن ها که با بحث خدمات و کالاهای اساسی در ارتباط بودند.

کاکاوند افزود: کار خوب رئیس اتاق اصناف تهران بحث وبینار روزانه با روسای اتحادیه در تبیین شرایط و هماهنگی هایی بود که انجام می دادیم و جلسات خوبی در ارتباط با بحث کالاهای اساسی و مواد غذایی با اتحادیه های مرتبط انجام دادیم و مشکلات موجود در سطح بازار با کمک دوستان ما انجام شد همچنین جلسات تنظیم بازار در استانداری به صورت روزانه برگزار می شد و نقطه نظر دوستان جهت تصمیم گیری به آن ها انتقال پیدا می کرد.

رئیس بسیج اصناف تهران به بحث اطلاع رسانی توسط حمیدرضا رستگار در دوره جنگ اشاره کرد و گفت: رئیس اتاق اصناف تهران از وضعیت اصناف و خدمات رسانی آن ها در رادیو و تلویزیون تا جایی که صدای رسانه های بیگانه را درآورد.

کاکاوند ادامه داد: «کارهای جانبی هم در بحث نانوایی ها انجام شد و ۱۱۶ کسبه امین را در مناطق مختلف شناسایی کردیم که اگر نیاز شد به صورت شبانه روزی پخت داشته باشند و جلساتی با شرکت های پخش و اتحادیه های مواد غذایی در صنعت و معدن و اتاق اصناف برگزار شد.  مشکلات نقل و انتقال میدان مرکزی میوه و تره بار و هماهنگی جهت تامین کالاهای مورد نیاز مردم رفع شد. در توزیع مرغ و مواد پروتئینی در میدان بهمن رصد می شد و ما انجام ماموریت داشتیم و تعدادی راننده پایه یک هم برای مواجهه با مشکلات احتمالی پیش بینی کرده بودیم.»

او افزود: فعال کردن قرارگاه شهید امانی یکی دیگر فعالیت هایی بود که سازمان پیگیری کرد که کمک خاصی به بحث تنظیم بازار داشت. بازرسی مراکز تامین و تولید کالا که زیر نظر جهاد کشاورزی است توسط بسیج اصناف انجام شده است و در نبود کارمندان در بحث پاسخگویی هم حاضر بودند.

به گفته کاکاوند: روسای اتحادیه ها توانستند مدیریت بازار را انجام دهند. در چند شب اول بحث مدیریت بازار و امنیت آن بسیار حائز اهمیت بود و فعالیت هایی که همکاران ما انجام دادند مانع از بروز کوچکترین مشکلی شد. او در پایان از هیات رئیسه اتاق اصناف تهران و همه روسای اتحادیه ها قدردانی.

حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران: دشمن می خواست در حوزه اقتصادی مردم را نا امید کند/ حضور واحدهای صنفی امنیت آفرین است

در ادامه حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در تحلیل روند اجرایی اتاق اصناف تهران به عنوان مسئولین اقتصادی، ایتدا به این نکته اشاره کرد که «جای خالی بزرگان امنیت ما و سرداران رشید اسلام اما حضور سردار حسن زاده و همکارنشان در سطوح مختلف موجب امنیت و آرامش خاطر است. مقاومتی که رخ داد برگ زرین دیگر برای کشورمان و افتخاری برای جهان اسلام بود.»

به گفته رستگار: اتحادیه ای صنفی از این آزمون سربلند بیرون آمدند که پا به پا بودند و با بزرگان هیات امنای بازار بزرگ تهران توانستند از این شرایط سربلند بیرون بیایند.

او افزود: صنوف و روسای اتحادیه ها سرمایه های اجتماعی هستند. در جنگ تحمیلی در سه حوزه مسئولیت و پاسخگویی داشتیم؛ یک حوزه فرهنگی و رسانه بود و یک بعد هم بعد جنگی بود که شما و همکارانتان جنگ را هدایت می کردید و رکن دیگر آن رکن اقتصادی بود و دشمن در این حوزه برنامه ریزی کرده بود تا مردم را نا امید کند.

رئیس اتاق اصناف تهران، گفت: در این میان باید به ظرفیت قانون اساسی و توجه آن به بخش خصوصی اشاره کرد که ما انتظار داریم در این زمینه مسئولین دولتی اهتمام بیشتری به خرج دهند.

او ادامه داد: جنگ ما تمام نشده چراکه تا مکتب امام حسین دایر است یزدی و یزدیان هم آن سوی جریان فعالند. روسای اتحادیه های ما انقلابی، مذهبی، متعهد و متعلق به مردمند و هر اتفاقی هم که رخ دهد پای این نظام  دلسوز آن هستند؛ ما مشکلاتی داریم اما صدای ما نمی رسد و روسای اتحادیه های ما در بحث وبینار حضور داشتند خصوصا اتحادیه هایی که با معیشت مردم در ارتباط هستند و حتی آن ها که در ارتباط مستقیمی هم نبودند مثل صنف ابزار اما چراغشان روشن بود و بودن و حضور واحدهای صنفی امنیت آفرین است.

به گفته رستگار: جلسات تنظیم بازار و سایر موضوعات مرتبط با همه همکاری ها و زحماتی که کشیده شد جای تقدیر دارد که اصناف و روسای اتحادیه ها پای کار بودند. رئیس اتاق اصناف تهران، افزود: در خصوص پدافند غیرعامل در بحث نان و اتحادیه هایی که به سوخت دوگانه نیاز دارند. ما برای اتحادیه نان موتوربرق تهیه کرده ایم که آماده واگذاری است و بازدیدی را از خط تولید سیلندر داشته ایم انواع و اقسام سیلندرهایی را تولید می کنند و آمادگی خود را برای تامین سیلندر برای کل کشور اعلام کرده اند و قرار شد به صورت آزمایشی ما یک ماه این کار را اجرا کنیم.

سردار حسن حسن‌زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص): اثرگذاری شما به عنوان قلب اقتصادی کشور در تاریخ ثبت شد/ قلب تهران بازار آن است و در ایام جنگ به خوبی می تپید

در نهایت سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) از تلاش و زحمات اتاق اصناف تهران و روسای اتحادیه ها و صنوف تقدی و تشکر کرد و با یاد از همه شهدای جنگ ۱۲ روزه خصوصا کودکان و زنان در کنار سرداران و بزرگان به نقش بی بدیل شهید حاجی زاده اشاره کرد.

حسن زاده خطاب به حضار، گفت: تعهد و مسئولیت پذیری شما و مجموعه اتحادیه ها و کسبه و بازایان و اتاق اصناف تهران در نقش آفرینی و اثرگذاری و مسئولیتی که داشتند در تاریخ ایران ثبت شد و به عنوان محور اصلی و قلب اقتصادی کشور عمل کردند.

به گفته او: قلب و نبض کشور تهران است و قلب تهران در همه موضوعات بازار تهران است یعنی تمام اصناف، اتحادیه ها و اقشار موثر در تولید و توزیع، قلب و نبض تهران هستند و در طول ۱۲ روزه جنگ این قلب و نبض به خوبی می تپید.

به گفته او: این برای دومین بار است که جایگاه برجسته اصناف خودنمایی کرد؛ یکی در دوره کرونا بود و یکی هم حالا و در دوران جنگ ۱۲روزه و ما وظایفی داریم که بر اساس ظرفیت ها و ارتباطاتمان خواسته ها و در ابتدا خواسته های اولویت دار را برآورده کنیم.

حسن زاده، افزود: ما دو اربعین داریم یکی در کربلا و نجف و فعالیت های دوستان ما در آنجا و یکی هم جاماندگان تهران که همه معتقد بودند که امسال رنگ و بوی دیگری پیدا کند و با محوریت شهدای بزگوارمان شکل گیرد.

در ادامه جلسه حضار به ارائه نقطه نظراتی پیرامون عملکرد اصناف و برنامه هایی که در خصوص برگزاری مراسم اربعین در تهران دارند به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=9641
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 25 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.