• امروز : پنجشنبه, ۲۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 10 April - 2025
کل اخبار 1756اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات از فردا در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود عقب‌نشینی مردم از سرمایه‌گذاری در صنعت/ دولت و حاکمیت باید در کنار بخش خصوصی باشند و با آن رقابت نکنند رکود شدید در بازار/ مغازه‌ها تعطیل شده و آینده‌ای مبهم پیش روی ماست ورود سیب‌زمینی جنوب به بازار؛ کاهش قیمت در راه است قیمت میوه‌های نوبرانه از اردیبهشت متعادل می‌شود

22
حسن هاشمی، رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی:

راننده‌ها اعتراض دارند/ بعد از آمدن کسب و کارهای اینترنتی،آژانس‌ها ضعیف شدند/ ضرورت برنامه‌نویسی بومی برای توسعه کشور

  • کد خبر : 3856
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
راننده‌ها اعتراض دارند/ بعد از آمدن کسب و کارهای اینترنتی،آژانس‌ها ضعیف شدند/ ضرورت برنامه‌نویسی بومی برای توسعه کشور
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، بعد از تولد و رونقِ کسب و کارهای اینترنتی، کار و کاسبی آژانس‌های مسافربری در شهر، کساد شد. خودرو کرایه و موسسات توریستی که حالا دیگر شمار بالایی از آن‌ها فعال نیستند. حسن هاشمی، رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی در این خصوص صحبت‌هایی را مطرح کرده و پیشنهادی ارائه داده که به‌نظر با عملیاتی‌شدن آن نه تنها رونق به واحدهای صنفی بازخواهد گشت که کمک شایانی به توسعه و پیشرفت کشور در حوزه صنوف مختلف، می‌کند.

به گفته رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی: با افزایش کسب و کارهای اینترنتی به‌ویژه در سال‌های اخیر که به حوزه کاری ما مربوط می‌شود یعنی تاکسی‌ها اینترنتی، کرایه‌ها به حالتی رقابتی درآمده‌اند؛ آژانسی‌ها، تحقیق می‌کنند که کسب و کارهای اینترنتی یک مسیر را چقدر می‌گیرند و یا در همان حدود و برخی مواقع کمتر می‌گیرند.

هاشمی توضیح می‌دهد که «با توجه به این‌که هزینه آرم طرح ترافیک، امسال خیلی زیاد شده، ما اعتراض خود را به شورای شهر و فرمانداری اعلام کردیم و راننده‌ها اعتراض دارند.»

او می‌افزاید: پیش از این چیزی حدود ۷۰ درصد، تخفیف داشتیم که الان آن ۷۰ درصد را به ۴۰ درصد، تقلیل داده‌اند؛ افزایش نرخ و وسایل ماشین و لاستیک و روغن و غیره، خودبه خود بر افزایش کرایه‌ها تاثیر دارند.

رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی، در این میان راهکاری ارائه می‌دهد که به گفته خودش پیش از این هم مطرح کرده؛ او درخصوص این راه حل، توضیح می‌دهد که «باید از وجود افراد فعال و باسواد اتحادیه‌های مختلف، استفاده کرد تا برنامه بنویسند و به‌تدریج شروع کنیم و آن را به کل اصناف تعمیم دهیم.»

هاشمی، تصریح می‌کند که «ما خانواده اصناف باید نه فقط در رابطه با اجاره ماشین که در تمام امورات و خدمات، این سیستم خودساخته را راه بیاندازیم تا هم بحث تخصص را رعایت کنیم هم امنیت شهروندان و مخاطبانمان و هم گام مهمی در راستای توسعه و پیشرفت کشور در حوزه همه صنوف و خدمت‌رسانی به شهروندان و رضایت آن‌ها برداریم.»

 

اما نکته بخش قابل توجهی که رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی به آن اشاره می کند، غفلت از خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران است؛ به گفته هاشمی: شمار قابل توجهی  از اعضای این صنف را خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تشکیل می‌دهند که متاسفانه در حال حاضر برخی جمع کرده‌ و کار دیگری هم ندارند.

رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی، توضیح می دهد که «بنا به دلایلی بعد از جنگ، دستوری صادر شد که تخفیف‌هایی شامل حال خانواده‌های ایثارگران و جانبازان شود که شاید بتوان گفت بهترینش در مورد آژانس‌ها بود که ۵۰ درصد تخفیف برای خانواده های ایثارگران جهت دریافت جواز در نظر گرفته شد.

اوا می‌افزاید که «بیش از ۶۵ درصد از اعضای صنف ما خانواده شهدا و ایثارگران بودند؛ حدود ۱۵۰ جانباز ویلچرنشین داشتیم که راحت‌ترین کار برای آن‌ها همین پاسخگویی به تلفن و مدیریت راننده‌ها بود.»

افزایش کرایه‌ها، موضوع دیگریست که در پرسش از رئیس اتحادیه صنف خودرو کرایه و موسسات توریستی، جویا می‌شویم؛ به گفته او «آخرین نرخی که داریم مربوط به سال ۱۳۹۲ است که ازطریق هیات عالی نظارت به ما اعلام شده و بعد از آن هیچ نرخ دیگری نداشتیم. هر سال هیات رئیسه با نظراتاق اصناف حدود ۱۵ درصد به نرخ‌ها بر مبنای تورم اعلام‌شده از سوی بانک مرکزی افزایش می‌دهیم.»

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3856

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.