• امروز : جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

13
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران:

تولید لوستر ایرانی با یک دهم قیمت جهانی/ ضعف بستر صادراتی از چالش‌های صنعت لوستر است

  • کد خبر : 1618
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
تولید لوستر ایرانی با یک دهم قیمت جهانی/ ضعف بستر صادراتی از چالش‌های صنعت لوستر است
حمیدرضا منافی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران گفت: تولیدات لوستر و چراغ روشنایی ایرانی از لحاظ کیفی بسیار نزدیک به تولیدات اروپایی، اما قیمت آن یک دهم محصولات خارجی است. 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران با اعلام مطلب فوق گفت: با تولیدات داخل لوستر و چراغ روشنایی از واردات این محصولات بی نیاز هستیم در حالی که این کالا‌ها پیش از این به صورت آماده از کشور‌های اروپایی و آسیایی وارد می‌شد، اما هم اکنون ۷۰ درصد لوستر بازار تولید داخل است.

تولیدات داخلی از لحاظ کیفی بسیار نزدیک به تولیدات اروپایی است

وی ادامه داد: محصولات ایرانی از لحاظ کیفی بسیار نزدیک به تولیدات اروپایی است در حالی که قیمت آن یک دهم محصولات خارجی است، زیرا در کشور ما سوخت، انرژی و نیروی انسانی ارزان است، اما قیمت نهایی کالا‌های اروپایی به علت نداشتن این مزیت ها، بالاتر است.

به گفته رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران در تولیدات با کیفیت داخلی حتی چین هم توان رقابت با ایران را ندارد به عنوان نمونه لوستر با فلز برنز و آبکاری طلا در کشور چین گران تر از ایران است.

بیش از ۲۰ تولیدکننده لوستر دارای نشان معتبر

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۲۰ تولیدکننده در صنعت لوستر دارای نشان معتبر (برندسازی) هستند، اضافه کرد: حتی یکی از تولیدکنندگان ایرانی، لوستر برای استفاده در کاخ کرملین روسیه صادر کرده است.

منافی در خصوص نحوه احراز کیفیت مواد مورد استفاده لوستر برای مشتریان گفت: چراغ‌های روشنایی از ۳ میلیون تا بیش از ۱۰۰ میلیون در بازار وجود دارد و سعی ما بر این است که سلیقه اقشار مختلف جامعه را با کیفیت و مواد مختلف تامین کنیم به همین منظور به فروشندگان ابلاغ شده که در فاکتور فروش مواد مصرفی به کار رفته و ضمانت نامه محصول را قید کنند، به عنوان نمونه تولیدکننده‌ای محصول تولیدی را با ضمانت ۱۰ ساله آبکاری عرضه می‌کرد و این مورد را در فاکتور فروش قید می‌کرد که اگر کالا کِدر و یا سیاه شد قابل برگشت باشد.

ضعف بستر صادراتی در صنعت لوستر و چراغ روشنایی 

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوستر تهران با اشاره به نبود بستر لازم برای صادرات چراغ‌های روشنایی ایرانی، گفت: ضعف در معرفی و عرضه لوستر و چراغ‌های روشنایی در سطح بین المللی و نبود بازاریابی گسترده یکی از چالش‌های این صنعت است.

حضور تولیدکنندگان داخلی در نمایشگاه‌های خارجی بسیار تاثیرگذار است

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۸ دوره نمایشگاه لوستر و چراغ‌های روشنایی برگزار شده افزود: بیست و نهمین دوره نمایشگاه از سوم تا ششم آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد و امیدواریم با دعوتی که از هئیت‌های تجاری خارجی برای حضور در نمایشگاه و آشنایی با کالای ایرانی به عمل می‌آید بتوانیم توانمندی صنعتگران ایران را هر چه بیشتر به جهان معرفی کنیم.

منافی همچنین حضور تولیدکنندگان داخلی و برپایی غرفه در نمایشگاه‌های خارجی را بسیار تاثیرگذار دانست و افزود: شرکت در نمایشگاه‌های خارجی با هزینه متری ۳۰۰ تا ۴۰۰ دلار برای تولیدکنندگان به صرفه نیست و در اینجا نقش وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت به عنوان متولیان امر و رایزن‌های تجاری در سفارتخانه‌های مختلف برای معرفی نشان ایرانی هم می‌تواند موثر باشد.

عمده تجهیزات این صنعت داخلی است

وی به رونق ماشین آلات و تجهیزات این صنعت اشاره کرد و گفت: عمده تجهیزات این صنعت داخلی است و گاهی برخی تولیدکنندگان، ماشین آلات جدید این صنعت را وارد و در صورت صرفه اقتصادی بازتولید (مونتاژ) می‌کنند تا از فناوری روز در این صنعت بازنمانند و اخیرا هم یکی از تولیدکنندگان دستگاهی از چین وارد کرد که مراحل ساخت لوستر را به ترتیب نورد، صیقل و جوشکاری انجام می‌داد و در نهایت خروجی این ماشین صنعتی یک محصول آماده آبکاری بود.

منافی در خصوص مقاصد صادراتی لوستر و چراغ روشنایی ایرانی گفت: به افغانستان، روسیه، ازبکستان، ترکیه و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادرات داریم و حتی برخی فروشندگان در کشور‌های حوزه خلیج فارس و کشور‌های اروپایی، لوستر ایرانی را خریداری و با نشان تجاری خود عرضه می‌کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1618

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.