اکبر صدقی، رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، می گوید در سالی که گذشت دغدغه تولید برای همه صنوف و از جمله تولیدکننده های ما وجود داشت اما روی هم رفته و به نسبت جمیع مشکلات، صنف ما وضعیت به نسبت قابل قبولی را پشت سرگذاشت.
او به این نکته اشاره می کند که اگر اداره ها و نهادها در قراردادهای خود از اتحادیه استعلام بگیرند تا باعث رونق کار واحدهای صنفی دارای جواز شوند، گام مهمی در راستای رونق و رشد صنفی برداشته اند. به گفته صدقی، نمونه هایی وجود داشته که افراد از مراکزی خریداری کرده اند که جواز نداشته اند. او از خریداران خواست که به هیچ عنوان به واحدهایی که جواز ندارند سفارش کار ندهند.
رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، در بحث تولید هم به این نکته اشاره کرده است که قیمت مواد اولیه با بالا و پایین شدن ارز بالا و پایین می شوند و در حال حاضر همه منتظر قیمت نهایی هستند و کسی چیزی نمی فروشد و آن را به بعد از نتایج دور دوم مذاکرات موکول کرده اند و این در مورد اجناس وارداتی و نیز داخلی مصداق پیدا می کند.
صدقی با اشاره به سال سرمایه گذاری برای تولید اظهار امیدواری کرد که مسئولان به همکاری های خود با اصناف ادامه دهند.
از رئیس اتحادیه صنف خیاطان زنانه و مردانه تهران، پرسیده ایم نوسانات ارزی و ارزش دلار تا چه حد برصنوف مختلف خصوصا صنف او، تاثیر گذاشته است؟ صدقی از تاثیر منفی ۴۵ درصدی یاد می کند که به گفته او هرچه نرخ بالا برود، هزینه های تولید هم بالا می رود و تا از مسیر بنکدار و تک فروش بگذرد، قیمت تمام شده بالاتر و سود تولیدکنند هم کمتر می شود در حالی که زمانی که درصد هزینه ها پایین بود، تیراژ کاری بالا همه کمبودها را جبران می کرد.