مسائل این صنف بیشتر تخصصی بوده و مانند برخی صنوف به صورت آشکار قابل رویت نیست. از علیرضا صادقی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و تعمیرکاران ماشین های دوخت، بافت و لوازم مربوطه تهران پرسیده ایم واحدهای صنفی او با چه مسائل و مشکلاتی مواجه هستند و از او خواسته ایم در این زمینه راهکارهایی ارائه دهد.
به گفته او ماشین آلات دوخت در بخش ماشین آلات تجهیزات خط تولید پوشاک به دو دسته صنعتی و خانگی تقسیم می شوند؛ در بخش خانگی به واسطه تولیدات داخلی مشکلی وجود ندارد اما در بخش صنعتی با توجه به تنوع بالا و تخصصی بودن آن، تقریبا ۹۹ درصد ماشین آلات، وارداتی هستند.
به گفته صادقی، مشکل واردات شامل حال اکثر واحدهای صنف او شده و البته حمایت هایی هم از جانب وزارت صنعت و معدن در این خصوص صورت گرفته و باید گفت با توجه به این نکته که صنایع مرتبط با دوخت برای آن ها حائز اهمیت است و نیز با در نظرگرفتن اینکه صنعت پوشاک و دوخت از اشتغال زاترین صنایع کشور است، مورد توجه ویژه مسئولین قرار می گیرد.
با این حال بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و تعمیرکاران ماشین های دوخت، بافت و لوازم مربوطه تهران، واحدهای صنفی او در مواقعی با مشکلاتی نظیر کمبود جنس و مسائل نظیر آن مواجه بوده اند اما آن ها همیشه سعی کرده اند با برنامه ریزیی و در حد توان با مشکلات مقابله کنند. در این میان اما به گفته صادقی، قوانین دست و پا گیری هم وجود دارد برای نمونه در حال حاضر، آن ها بیش از یک سال است که در حال نامه نگاری و پیگیری هستند تا ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی جدا شود؛ مسئولان وزارت صمت و بخش های دیگر هم این را تائید کرده اند اما اجرایی نشده و در حال حاضر که اعضای این اتحادیه و صنف که می خواهند وارد بخش ملزومات خاص صنایع شوند عملا نمی توانند کارهایشان را به درستی انجام دهند و همه این ها باعث کندی روند کار و لطمه به روند صنعت می شود.
علیرضا صادقی دررابطه با بخش آموزش هم معتقد است که باید اقداماتی انجام بگیرد و در این زمینه مجموعه و صنف او در این زمینه فعال بوده اند اما می بایست که در واحدهای تولید و واحدهای مرتبط بتوانند اطلاعات به روزی داشته و با ماشین آلات به روز آشنا باشند به همین دلیل نمایشگاه تخصصی ماشین های دوخت در نظر گرفته شده اند تا بتوان در زمینه فرهنگ سازی این صنعت گام های مهمی برداشت.