عبدالرضا احمدیانفر، طباخان( کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران گفت: با ورود به فصل سرما معمولا تقاضا برای مصرف کله پاچه افزایش مییابد؛ اما در عرضه این غذا با مشکلاتی مواجه هستیم.
احمدیانفر ادامه داد: یکی از مشکلات بزرگ صنف، کمبود کله به دلیل کاهش کشتار گوسفند در داخل کشور است. این موضوع باعث شده قیمت کله پاچه به صورت نجومی بالا برود. البته در این زمینه از اتاق اصناف درخواست کردهایم که در صورت امکان واردات آلایش گوسفندی صورت بگیرد. اگر این امکان نیست از جهاد کشاورزی درخواست واردات دام زنده را داشته باشند.
دام زنده وارد و در داخل کشتار شود
رئیس اتحادیه طباخان تهران افزود: در حال حاضر شاهد واردات گوشت به کشور هستیم. با توجه به تقاضای بالای مصرف آلایش دامی در ایران، درخواست می کنیم دام زنده وارد و در داخل کشتار شود. با این رویه علاوه بر گوشت، می توانیم از آلایش آن هم استفاده کنیم و به تقاضای مردم پاسخ دهیم.
احمدیانفر با بیان اینکه افزایش عرضه میتواند قیمت کله پاچه را پایین بیاورد، گفت: گرانی بر میزان تقاضای مردم تاثیر گذاشته و هرچند در فصل سرما اوضاع صنف ما بهتر میشود اما میزان مصرف در مقایسه با قبل کاهش یافته است. در حال حاضر مردم کمتر کله پاچه میخورند.
فروشگاههای آنلاین سوءاستفاده میکنند
در حال حاضر، طبق نرخنامه میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران، نیم دست کله پاچه خام گوسفندی ۲۸۰ هزار تومان است. قیمت هر دست کله پاچه در قصابیهای تهران هم بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است که این قیمت در سوپرهای گوشت آنلاین به ۶۰۰ تا ۶۹۰ هزار تومان افزایش مییابد.
رئیس اتحادیه طباخان( کله، پاچه و سیرابی طبخ شده و خام) تهران در واکنش به قیمت کله پاچه در مراکز مختلف از جمله قصابی ها، میادین میوه و تره بار شهرداری و سوپرهای آنلاین گفت: قیمت قصابیها منطقی است چون همانطور که اشاره شد کاهش عرضه در افزایش قیمتها نقش داشته است؛ اما متاسفانه فروشگاههای آنلاین از شرایط موجود سوءاستفاده کرده و گرانفروشی میکنند. از سازمان بازرسی تقاضا داریم با آنها برخورد کند.