• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

9
 رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران:

بازار لوازم خانگی در بحران شدید/ مشکل عمده ما نبود تبلیغات اصولی در تلویزیون است

  • کد خبر : 4117
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
بازار لوازم خانگی در بحران شدید/ مشکل عمده ما نبود تبلیغات اصولی در تلویزیون است
اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: گرانی ۳۵ درصدی لوازم خانگی در صورتی می تواند صحت داشته باشد که شرکت های تولید کننده لیست قیمت جدید محصولات خود را ارائه کرده باشند در صورتی که چنین لیستی منتشر نشده است.

بازار لوازم خانگی چند سالی است حال خوش ندارد و تحت تاثیر عواملی مثل قاچاق لوازم خانگی، ممنوعیت واردات، تولید لوازم خانگی بی کیفیت در داخل و تاثیر دلار بر بالا و پایین رفتن نرخ ها وارد رکود سنگینی شده است. تولیدکنندگان دغدغه های مختلفی دارند و شاید در دوره تحریم سنگینی که قرار داریم، نبود مواد اولیه و یا گران تمام شدن پروسه تولید، مهم ترین چالش های تولیدکنندگان در سنوات اخیر باشد.

در بازار بیمار لوازم خانگی هر از گاهی خبر از گرانی جدید قیمت ها می شود و موجب به هم ریختگی بیشتر بازار می شود. بر همین اساس با اکبر پازوکی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی گفتگویی انجام گرفته که در ادامه با هم می خوانیم.

بازار لوازم خانگی همچنان راکد است

اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: در بازار لوازم خانگی همچنان رکود پابرجا است. وقتی در تلویزیون ۲۴ ساعته تبلیغ می شود به قیمت پارسال بخرید، در صورتی که کسبه با قیمت پایین تری در حال فروش هستند؛ اما امکان تبلیغ ندارند، مشخص است که نتیجه خوبی را در وضعیت بازار شاهد نخواهیم بود.

وی افزود: وقتی یک رسانه رسمی به اسم تلویزیون خود را مرجع تخصصی معرفی می‎کند و نمی‎گوید بر چه اساسی این اتفاق رخ داده است و مشخص نیست بر چه اساسی ضمانت قیمت می‎دهد، نتیجه جز به هم خودرن آرامش بازار نیست. اگر این رسانه با فردی متخصص در این حوزه و فعال در صنف لوازم خانگی مثل بنده و امثال بنده صحبت کند، متوجه ایرادات موجود در تبلیغات خود خواهد شد.

پازوکی اشاره کرد: مشکل عمده ما این است که تبلیغات اصولی در تلویزیون نداریم و به جای اینکه چیپس و پفک در این رسانه تبلیغ شود باید حقایق را نمایش دهند. باید این رسانه محلی برای اطلاع رسانی و مرجعی برای انتشار برنامه های اقتصادی و آگاهی رسانی به مردم باشد ولی ما خلاف آن را شاهد هستیم. می توانم به جرات بگویم که در کل کشور صنف لوازم خانگی با رکورد سنگین روبه رو است و خریدها خلاصه در افرادی شده است که احتیاج مبرم به تعویض کالایی دارند که دیگر قابل استفاده نیست.

 آیا افزایش قیمت ۳۵ درصدی لوازم خانگی صحت دارد؟

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم خانگی تهران ادامه داد: گرانی ۳۵ درصدی لوازم خانگی در صورتی می تواند صحت داشته باشد که شرکت های تولید کننده لیست قیمت جدید محصولات خود را ارائه کرده باشند در صورتی که چنین لیستی منتشر نشده است.

پازوکی افزود: ابتدای سال فولاد قیمت خود را گران کرد و دولت هیچ مخالفتی با این اتفاق ابراز نکرد در صورتیکه این محصول تولید داخل است. اگر قرار است چیزی گران نشود، چرا فولاد ۲۵ درصد قیمت خود را بالا برد؟ اتحادیه صنف لوازم خانگی در قیمت گذاری دخالتی ندارد و بنابراین نمی توانیم اظهار نظر صریحی در این مورد داشته باشیم. اما نکته ای که وجود دارد این است که چرا دولت ثبات در قیمت ها را از خود شروع نمی کند و چرا فولاد باید ۲۵ درصد گران شود؟در شرایطی که این محصول در نهایت به دست تولیدکننده خواهد رسید و یکی از ملزومات اولیه تولید است. از همین نقطه می توان شروع کرد و در نهایت به دغدغه ها و مشکلات ریز و درشت تولیدکننده ها در سطح خرد و کلان رسید.

وی اظهار داشت: اکثر کارخانه ها و همچنین تمام شرکت های تولید لوازم خانگی در فروردین ماه، در انبار گردانی و در حسابرسی شرکتی خود قرار دارند؛ بنابراین شاید طبق ماه های دیگر سال خرید و فروش نداشته باشند؛ اما در مجموع صنف لوازم خانگی پیوسته جویای مشتری است و می خواهد اجناس خود را به فروش برساند. مگر اینکه در واحد صنفی آن جنس مورد نظر مشتری موجود نباشد. کاسب لوازم خانگی مثل بقال و نانوا اگر در روز کسب درآمد نداشته باشد و فروش نکرده باشد، انتهای روز حتما جیبش خالی خواهد بود، تا کی کاسبی می تواند از جیب امرار معاش کند و سرمایه خود را از دست بدهد؟ بنابراین کاسب با نگه داشتن کالا سود نمی کند و به دنبال فروش بیشتر است.

پازوکی در پایان  گفت: اگر قرار بود چنین اتفاقی رخ دهد که کالا بماند و کاسب سود کند، در این چند سال اخیر که دلار، طلا، ملک و خودرو چندین برابر قیمت خود شده اند، سرمایه خود را به یکی از این موارد تبدیل می کردیم. با این حرکت، نه مالیات می پرداختیم، نه هزینه کارگر داشتیم و نه هزینه آب، برق، گاز و تلفن داشتیم و در نهایت سودمان هم می کردیم. با این کار که نفروشیم و سرمایه چندین برابر شود، با این روش سرمایه فعلی پنج برابر می شد. برای همین است که اکثر کاسبان باور دارند که سرمایه چند سال اخیرشان از بین رفته است. ۱۰۰ میلیون تومان سال ۹۶ با ۱۰۰ میلیون تومان الان، مطابق ۱۰ میلیون تومان شده است و ارزش آن به شدت از بین رفته است. بنابراین ادامه حیات همه کاسبان در اصناف مختلف به فروش بستگی دارد و در صورتی که این اتفاق نیفتد، مرگ آن واحد صنفی نزدیک می شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4117

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.