• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

20
محمد ولدخانی، رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه(طاقه فروشِ) تهران:

مگر کل دنیا، مالیات بر درآمد نیست؟ پس چرا به سابقه نگاه می کنید!

  • کد خبر : 5116
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
مگر کل دنیا، مالیات بر درآمد نیست؟ پس چرا به سابقه نگاه می کنید!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، واحدهای صنفی به دلیل رکود شدید، درآمد کمتری نسبت به سال گذشته داشته اند و به جای اینکه مالیات کمتری بپردازند به شکلی خارج از عدالت بر اساس همان درآمد سال گذشته شان که رقم بیشتری است، از آن ها مالیات ستانده می شود. رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه، می پرسد مگر کل دنیا، مالیات بر درآمد نیست؟ پس چرا به سابقه طرف نگاه می کنید!

رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه(طاقه فروشان)، می گوید: بر اساس تبصره ماده ۱۰۰ سازمان امور مالیاتی کشور، قرار بر این شد که این سازمان با توجه به داده هایی که از اعضاء در اختیار دارد شامل اطلاعاتی که بانک مرکزی در اختیار آن ها قرار داده، حساب های دستگاه های مربوطه خودشان، حساب های تجاری و سایر حساب هایی که اطلاعاتش  را دارند، اقدام به اخذ مالیات کنند اما سازمان در اینجا کاملا به نفع خودش کار می کند؛ نگاه می کند که شخص مودی زمانی که در ارائه اظهارنامه تبصره ۱۰۰ ورود می کند اگر حساب هایش که ثبت سازمان است کمتر از سال گذشته باشد، پایه مالیاتی محسوب نمی شود.

به گفته محمد ولدخانی«اینجاست که بی عدالتی رخ می دهد یعنی سازمان امور مالیاتی به درآمد سال گذشته واحدهای صنفی نگاه می کند به طور مثال اگر فردی سال ۱۴۰۱،  ۱۰ میلیارد تومان کار کرده و مالیاتش حدود ۳۰ میلیون تومان شده باشد از سوی دیگر کارکرد سال ۱۴۰۲ او، پنج میلیارد بوده و رکود کامل داشته، طبق قانون معافیت، باید ۱۵ میلیون تومان مالیات بدهد اما سازمان به این دلیل که به نفعش نیست ۱۰ میلیارد سال گذشته را در نظر گرفته و بر اساس آن درصدی را روی مالیات می گذارد.»

ولدخانی، توضیح می دهد که «وقتی این موضوع مورد اعتراض سازمان قرار می گیرد به معترض می گویند که بر اساس اظهارنامه ماده ۹۵ یا اظهارنامه پیش فرضی که در سامانه قرارگرفته مالیات را پرداخت کند؛ شما محاسبه می کنید که در ۱۴۰۲ پنج میلیارد درآمد داشته اید و ۱۴۰۱،  ۱۰ میلیارد بوده و بر اساس ۵ میلیارد اظهارنامه ماده ۹۵ جلو می روید؛ فیش را پر و پرداخت می کنید اما سال آینده در بحث کارشناسی یعنی بعد از اتمام مدت اظهارنامه برای شما تشخیص دهد که بر اساس همان ماده ۲۳۷ عددی به شدت فاحش بالاتر از تبصره را می گویند که باید بپردازید.»

رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه، وضعیت صنف خود را این گونه توصیف می کند که «ما در وسط جاده ای قرار داریم که دو طرف آن تیغ است؛ هم تبصره ۱۰۰ هم ماده ۹۵٫» او می پرسد که «اینجا چطور عدالت رعایت می شود؟ مگر کل دنیا، مالیات بر درآمد نیست؟ پس چرا به سابقه طرف نگاه می کنید؟» ولدخانی تصریح می کند در جلساتی هم که داشته اند  قرار بر این نبوده که این آقایان بحث سابقه را پیش بکشند.

علاوه بر این روش غیرمنطقی و عجیب مالیات ستانی از واحدهای صنفی، باگ هایی که سامانه دارد، موضوع دیگریست که ولدخانی به آن اشاره می کند. او می گوید:  برای فرد پیامک ارسال می شود که  تبصره ۱۰۰ برای شما باز شده و می توانید مراجعه کنید اما وقتی فرد مراجعه می کند می بیند که اصلا برای او بارگذاری صورت نگرفته.

مورد دیگری که رئیس اتحادیه صنف بنکداران پارچه به آن اشاره می کند این است که «همه ساله اعلام می کنند تاریخ خاص، موعد ارائه اظهارنامه است اما سازمان ۲۰ روز بعد فرم ها را در سامانه بارگذاری می کند.»  او تصریح می کند که «ما حتما می خواهیم ارسال اظهارنامه را تمدید کنند چرا که زمانی را برای انتخابات ریاست جمهوری از دست دادیم و بعد هم بحث گرمای هوا و عدم به روز رسانی سامانه مطرح بود.»

تبصره ماده ۱۰۰ به زبان ساده یکی از مشوق‌های مالیاتی است که سازمان امور مالیاتی کشور برای تشویق مودیان به پرداخت مالیات در نظر گرفته است. مطابق با تبصره ماده ۱۰۰، چنانچه مجموع فروش سالیانه صاحبان مشاغل تا ۱۰۰ برابر سقف معافیت مالیاتی باشد، از ثبت‌نام اظهارنامه مالیاتی معاف خواهند شد. براساس ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم هم صاحبان مشاغل موضوع این فصل مکلفند اسناد و مدارک مثبته کافی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات خود را نگاهداری کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5116
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 272 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.