• امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 15 April - 2025
کل اخبار 1774اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت گوشی در صورت ثبات کاهش قیمت ارز ناشی از مذاکرات کاهش سهم تاکسی تلفنی‌ها از بازار/ تپسی و اسنپ تهدیدی برای تاکسی سرویس‌ها

4
 رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

افزایش قیمت مواد غذایی در بخش عرضه است/ دولت باید نقش فعال‌تری در کنترل بازار ایفاء کند

  • کد خبر : 8578
  • ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶
افزایش قیمت مواد غذایی در بخش عرضه است/ دولت باید نقش فعال‌تری در کنترل بازار ایفاء کند
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: در صورتی که هماهنگی‌های لازم در بخش عرضه انجام نشود، ممکن است شاهد افزایش‌ قیمت غیرقابل پیش‌بینی در کالاهای اساسی مانند چای، برنج و حبوبات باشیم.

 رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به وضعیت بازار مواد غذایی در سال جاری گفت: سال گذشته سال بسیار سختی برای فعالان این حوزه بود که این سختی‌ها نه تنها برای ما، بلکه برای تمام کشور بود، که از محدودیت‌های وارداتی تا نوسانات ارزی چالش‌های جدی در تامین و توزیع کالا ایجاد کرد.

کنگری افزود: متأسفانه امسال نیز شاهد نوسانات قیمتی بویژه در حوزه‌هایی نظیر روغن و شکر هستیم. در حال‌حاضر مکاتباتی با اتاق اصناف تهران و وزارت جهاد کشاورزی انجام داده‌ایم تا درباره افزایش قیمت‌ها اطلاع‌رسانی و پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در بحث شکر، همچنان قیمت‌ها طبق مصوبه سال گذشته است، این در حالی است که نرخ ارز تغییر کرده و واردات با ارز نیمایی به ارز توافقی تبدیل شده است. از طرفی واردکنندگان نیز منتظر اعلام مصوبه جدید هستند و به بهانه راه‌اندازی مجدد دستگاه‌ها از عرضه شکر خودداری می‌کنند. در این شرایط، تنها موجودی انبارها به بازار عرضه می‌شود و عرضه جدی از سوی شرکت‌ها وجود ندارد.

کنگری تصریح کرد: من معتقدم اگر کالایی با ارز نیمایی یا ترجیحی وارد شده، باید با همان قیمت مصوب توزیع شود تا موجودی صفر شود و پس از آن با مصوبه جدید روند عرضه آغاز شود. ما در اتحادیه بیشتر با بخش توزیع سروکار داریم، نه واردات. کاری که می‌توانیم انجام دهیم، مکاتبه و پیگیری برای رفع مشکلات بازار است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به راه حل پیشنهادی برای مدیریت بازار اظهار کرد: پیشنهاد ما این بوده که واردکنندگانی که کالا برای توزیع وارد می‌کنند، اجازه عرضه مستقیم نداشته باشند. بلکه این کالاها تحت نظارت اتاق اصناف و اتحادیه‌های مرتبط با قیمت مصوب در بازار عرضه شود. این مدل، تجربه موفقی در تنظیم بازار برنج و شکر طی دو سال گذشته داشته است.

وی گفت: در حال حاضر برخی واردکنندگان با سند‌سازی و فاکتورهای صوری کالا را با نرخ آزاد در بازار عرضه می‌کنند که این موضوع بازار را با چالش‌های جدی مواجه می‌سازد. ما این پیشنهاد را به استاندار ارائه دادیم و مورد استقبال قرار گرفت اما هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.

کنگری در ادامه افزود: در مورد واردات با ارز توافقی نیز معتقدیم این ارز باید کنار گذاشته شود و واردات با ارز آزاد صورت گیرد تا رقابت واقعی بین واردکننده، تولیدکننده و توزیع‌کننده ایجاد شود؛ همان‌طور که در سال‌های قبل این روند وجود داشت. اگر دو مرحله‌ی پیشنهادی ما در خصوص نظارت بر توزیع کالاهای وارداتی و کنار گذاشتن ارز توافقی اجرایی شود، بدون شک شاهد ثبات در بازار خواهیم بود. در غیر این‌صورت، تکرار چالش‌های سال گذشته دور از انتظار نخواهد بود.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران در مورد پیش‌بینی افزایش هزینه‌های سبد غذایی خانوار گفت: اگرچه افزایش حقوق کارمندان در حدود ۴۵ درصد اعلام شده، اما افزایش قیمت‌ها صرفاً تابع عرضه و تقاضاست و در صورتی که هماهنگی‌های لازم در بخش عرضه انجام نشود، ممکن است شاهد افزایش‌ قیمت غیرقابل پیش‌بینی در کالاهای اساسی مانند چای، برنج و حبوبات باشیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8578

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.