نکته اینکه درنهایت با قیمتی بسیار بیشتر، نجومی و باورنکردنی مواجه شده و یک باربری تمیز و حرفهای و آسان و سریع را از دست دادهاید.
عارف مرادی، رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالاهای شهری به ما میگوید که صنف او صنفِ ناموس و امانتداری است؛ آنها محرم خانههای مردماند و افرادی قابل اعتماد.
او اطلاعرسانی بیشتر در این زمینه را باتوجه به شروع فصل جابهجایی و اوج حمل و نقل کالاهای شهری، بهنفع مردم میداند ضمن اینکه بر این نکته تاکید میکند که مردم برای جابهجایی اثاثِ خانه بههیچ وجه از فضای مجازی استفاده نکنند.
از طرفی، هر برند نامداری در اسبابکشی دهها مورد فیک دارد و ازسوی دیگر به گفته مرادی، همه باربریهای دارای مجوز، نامشان در سایت اتحادیه موجود است و بهراحتی میتوان به آنها دست پیدا کرد.
اما ضرورت توجه به امنیت مردم در پروسه اثاثکشی بیش از هرچیز، مورد تاکید رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالاهای شهری است. مورد شکایت به اتحادیه موجود است که بیمجوزها درخواست ۶۰ تا ۷۰ میلیون تومان از مشتری خود داشته و تا این رقم را پرداخت نکردهاند، وسایل آنها را تحویل ندادهاند.
مرادی ضمن اشاره مجدد به جا و مکاننداشتن بیمجوزها، توضیح میدهد که بردن شکایت به اتحادیهها هم راه به جایی نمیبرد چراکه همانطور که گفتهشد، اینها تحت پوشش و نظارت هیچ جای خاصی نبوده و به هیچ کسی هم جوابگو نیستند.
دادن قیمتی پایین در ابتدای کار به مشتری یکی از شگردهای این باربریها است که رئیس اتحادیه صنف حمل و نقل کالاهای شهری، با اشاره به این موضوع توضیح میدهد که اینها فاکتور رسمی هم ندارند که به مشتری بدهند و مشتری هم دستش به جایی بند نبوده و فرداروز هم نمیتواند شکایت کند.
مرادی با خاص و بااهمیتخواندن فعالیت صنف خود، تاکید میکند که صنف ما امینِ خانههای مردم و ناموس آنها بوده و ما افراد مودر تائید را در همه واحدهای صنفی خود داریم که خیال شهروندان هم از همه بابت راحت باشد.
واحدهای صنفی مربوط به اتحادیه حمل و نقل کالاهای شهری، مورد شکایت نداشتهاند مبنی بر اینکه پول اضافه از شهروندان دریافت کنند؛ بهگفته رئیس اتحادیه این صنف مواردی که پول اضافه از شهروندان دریافت کردهاند، همگی خارج از نظارت اتحادیه بودهاند که از چند خط تلفن مربوط به مناطق مختلف شهر را خریداری کرده و بدون داشتم جا و مکان خاص به کسب و کار غیرمجاز خود مشغول هستند و طبق تعرفه خاصی کار نمیکنند.