مجتبي معراج محمدي، رئيس اتحاديه سازندگان کليشه، ليتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرين تهران در ادامه اظهار گرد: تمامي افرادي که در حيطه چاپ ديجيتال فعاليت مي کنند برخاسته از علوم، فنون و تجاربي هستند که در صنعت ليتوگرافي آموخته و به کار بسته اند؛ ليتوگرافاني که به مرور زمان و پيشرفت تکنولوژي به چاپ سيلک و سپس به اين صنعت روي آورده اند. اکنون چاپ ديجيتال به تمام دنيا نشان داد چاپ و پرينت هر تصوير و نقشي بر روي هر متريال و کالايي از چوب– پارچه- شيشه- سنگ- چرم –پلاستيک و... امکان پذير خواهد بود.
محمدي تصريح کرد: رسته چاپ ديجيتال سال هاي سال بدون متولي به فعاليت خود ادامه مي داد. اتحاديه ليتوگراف با تلاش ها و پي گيري هاي بسياري که در اين امر انجام داد توانست سال 1400 اين رسته که قريب به حداقل 500 نفر فعال دارد را جزو رسته هاي خود آورده و تحت حمايت قرار دهد.
وي افزود: بر آن هستيم تا بتوانيم تمامي اين فعالان، چه آنهايي که به طور رسمي مشغولند و چه افرادي که قانونمند نبوده و در زيرزمين ها فعال هستند را قانونمند و برايشان پروانه کسب صادر کنيم. متاسفانه به دليل اينکه سال ها بدون متولي بوده اند عده اي بي شمارندکه بدون پرداخت هيچگونه هزينه اي فعاليت مي کنند و بايد هزينه هايشان را ديگر افراد که قانون را رعايت مي کنند پرداخت نمايند.
محمدي تصريح کرد: در حاليکه اميدواريم ارگانها و سازمانهايي که با اصناف تعامل دارند با اتحادي همکاري کنند تا بتوانيم اين تعداد را ساماندهي کنيم.
وي مهمترين مشکل اين صنف را کمبود و گراني مواد اوليه و زينک خوانده و بيان داشت: تمامي صنايع بايد مواد اوليه داشته باشند تا بتوانند فعاليت کنند. صنعت ليتوگرافي بدون مواد اوليه و زينک استوار است ، متاسفانه در سالي که رهبر معظم بر مانع زدايي پافشاري مي کنند مديران مياني تبعيت نمي کنند و به جاي برداشتن موانع، مانع تراشي نيز مي کنند. با فراواني و ارزان شده مواد اوليه مي توان به رونق تمامي صنايع اميدوار بود
رئيس اتحاديه سازندگان کليشه، ليتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرين تهران هچنين بيان داشت: اين علم ابتدا از کشور آلمان برخاست، اما امروزه اکثريت کشورهاي پيشرفته دنيا نظير ژاپن- ايتاليا- انگليس- چين و... در اين علم صاحب نطر هستند.