سيد مجتبي عراقچي، رئيس اتحاديه فروشندگان فرش دستباف تهران در ادامه بيان داشت: کسب و کارهاي سنتي کم کم جاي خود را به صنعتي و به روز مي دهند. زماني کسبه براي حساب و کتاب از چرتکه استفاده مي کردند؛ اما امروزه ماشين حساب جاي آن را گرفته، همچنين ترازوهاي ديجيتالي و کامپيوتر در زمره هاي بعدي قرار گرفت و گام هاي کسب و کار را به روز کرد. ايجاد فروشگاه هاي زنجيره اي نيز در تمام دنيا براي رفاه بيشتر مردم ايجاد شده است که اين خود منجر به حذف خرده فروشان مي گردد، احداث فروشگاه زنجيره اي در يک منطقه به جهت تنوع کالا و يک جايي، براي خريدار شرايط راحت تر و امکان انتخاب بيشتري را ايجاد مي کند، لذا از اين فروشگاه ها استقبال مي گردد و لو اينکه منجر به حذف عده ديگري گردد.
وي با اشاره به اينکه فرش يک کالاي تخصصي است افزود: براي فروش فرش دستباف، افراد بايد از تبحر ويژه اي برخوردار باشند. اگر فروشگاه هاي زنجيره اي بخواهند در فروشگاه شان غرفه فرش فروشي احداث کنند بايستي حتما از افراد متبحر در اين حوزه بهره ببرند. اين کالا را نمي توان به مانند ديگر کالاها با نصب تنها يک برچسب در مقابل ديدگان خريداران قرار داد و فروخت؛ بلکه هنر صنعت فرش، نيازمند کارشناسي دارد، در اين صورت است که فروشگاههاي زنجيره اي مي توانند آن را عرضه کنند که در اين صورت استقبال خواهيم کرد. ما موافق تشکيل فروشگاه هاي زنجيره اي با اساسنامه هاي معتبر هستيم.
رئيس اتحاديه فروشندگان فرش دستباف ارائه خدمات رفاهي را جزو وظايف فروشگاه هاي زنجيره اي خوانده و اضافه کرد: هر يک از اين فروشگاه ها بايد در نطر داشته باشند اگر خدمات قابل توجهي نظير تنوع و کمال اجناس، تخفيف هاي واقعي و ... را نداشته باشند هرگز موفق به ادامه کار نخواهند شد؛ کمااينکه برخي از اينها با عدم رعايت اصول واقعي، منجر به عدم اعتماد مردم شده اند.