طي هفته آينده شاهد کاهش بيشتري در قيمت ها خواهيم بود/خروج 25 درصدي اعضاء

اخبار ویژه

کاهش قيمت کاغذ در بازار/ دولت ماليات کاغذفروشان را مانند ناشران محاسبه کند

تخريب پل هوايي شهرک صنعتي خاوران و خطر جاني کارگران/ اداره راه و شهرسازي بدون هيچگونه هماهنگي‌، پل هوايي را تخريب کرده است

دومين کارگاه آموزشي پايانه هاي فروشگاهي و سامانه موديان برگزار شد

3

طي هفته آينده شاهد کاهش بيشتري در قيمت ها خواهيم بود/خروج 25 درصدي اعضاء

  • کد خبر : 89501
  • 1399/05/08

رئيس اتحاديه فنآوران رايانه تهران با اعلام خروج 25 درصدي اعضاء از اتحاديه متبوع خود اظهار داشت: هر تغييري در ارز، قيمت، فراواني و تقاضا براي کالاهاي اين صنف را دچار تغيير و دگرگوني مي کند. لذا در اين شرايط 25 درصد از اعضاء ناچار به خروج از صنف شده اند.

رئيس اتحاديه فن‎آوران رايانه تهران با اعلام خروج 25 درصدي اعضاء از اتحاديه متبوع خود اظهار داشت: هر تغييري در ارز، قيمت، فراواني و تقاضا براي کالاهاي اين صنف را دچار تغيير و دگرگوني مي کند. لذا در اين شرايط 25 درصد از اعضاء ناچار به خروج از صنف شده اند.

محمد فرجي، رئيس اتحاديه فن‎آوران رايانه تهران گفت: آنچه امروز در واحدهاي صنفي به فروش مي رسد تنها با 2 تا 3 درصد سود معامله و فاکتور مي شود در غير اين صورت مشتري از واحد ديگري کالا را تهيه مي کند، شرايط بحراني نوسانات ارز و گراني آن، تاثير بسيار نگران کننده اي بر کالاي استراتژيک حال حاضر کشور گذاشته است.

فرجي در ادامه بيان داشت: با اوصاف فوق در کوتاه ترين زمان، قريب به 25 درصد(600 واحد صنفي) از واحدهاي صنفي اين اتحاديه مجبور شدند صنف را ترک کنند، مغازه هاي خود را بفروشند و يا اجاره دهند و در بانک نگه دارند. سود واحد هاي صنف به يک سوم تقليل پيدا کرده است در حاليکه مکالمات شهري با نرخ دو برابر و برق دو برابر نسبت به سال گذشته محاسبه مي شود. از سويي 2 درصد از سود کم و هزينه ها دو برابر شده است. تحمل و يا ترک اين شرايط براي افرادي که عمري را براي کسب تجربه در صنفي بوده اند که نياز به تخصص، علم و آگاهي و سرمايه زياد دارد، بسيار تاسف بار است.

او ادامه داد: ورود به اين صنف و کسب تجربه هال لازم براي هر فردي، حداقل نيازمند 20 سال سرمايه و برنامه ريزي دارد. هيچ منبع و ماخذي نمي تواند اين زيان ها را جبران کند. دنياي ديجيتالي و آموزش مجازي، نياز به فراواني کالاها در اين زمينه و آموزش آن دارد؛ کالايي که از نان شب واجب تر شده است. وجود تبلت و لپ تاپ براي هر دانش آموز و دانشجو مورد نياز است. واگذاري ارز مورد نياز براي تهيه اين کالا ها امروزه حکم آب براي مزرعه تشنه را دارد؛ اما متاسفانه با اين شرايط اين صنف مورد بي مهري مسئولان ذيربط از جمله وزارت صنعت، بانک مرکزي، سازمان امور مالياتي و ديگر ارگانها و وزارت خانه ها قرار گرفته است. کشور اکنون نياز به وجود کالاهاي اين صنف براي آموزش هاي مجازي دانش آموزان و دانشجويان دارد، اما مدت زمان زيادي بايد براي ثبت سفارش و همچنين تاييد بانک مرکزي و گمرکات، معطل بماند که بازار را با آشفتگي کمبود کالا مواجه کند و همانطور که ارز بالا مي رود با مشکلات ديگر نيز درگير شود. تجار اين صنف از حمايت دولت بايد برخوردار شوند تا بتوانند هر چند با درصدي سود نازل به کار خود ادامه دهند.

فرجي در رابطه با فراواني کالا در بازار امروز افزود: از زمان تاييد بانک مرکزي، واردات کالا به کشور انجام شده و بين 3درصد الي 4 درصد کاهش قيمت داشته است؛ لذا نويد اين را مي دهم که طي هفته آينده شاهد کاهش بيشتري در قيمت ها خواهيم بود و براي مردم اين کاهش قيمت محسوس خواهد بود. کاهش قيمت به دليل فراهم شدن بستر ورود کالاهايي است که سه ماه در انتظار واردات بوده اند. اميدواريم نوسانات ارز به ثبات درستي برسد و توان مردم نيز در شرايطي قرار گيرد تا بتوانند به راحتي کالاي مورد نياز خود را تهيه کنند.

ثبت دیدگاه

0 در انتظار بررسی : 0
 
 
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.