پليس +10 صنف عکاسي را به نابودي کشانده است/ کاهش عکاسي هاي تهران از 2000 واحد به 1000 واحد صنفي

اخبار ویژه

کاهش قيمت کاغذ در بازار/ دولت ماليات کاغذفروشان را مانند ناشران محاسبه کند

تخريب پل هوايي شهرک صنعتي خاوران و خطر جاني کارگران/ اداره راه و شهرسازي بدون هيچگونه هماهنگي‌، پل هوايي را تخريب کرده است

دومين کارگاه آموزشي پايانه هاي فروشگاهي و سامانه موديان برگزار شد

3

زعفر ياوري، رئيس اتحاديه عکاسان و فيلمبرداران مجالس تهران:

پليس +10 صنف عکاسي را به نابودي کشانده است/ کاهش عکاسي هاي تهران از 2000 واحد به 1000 واحد صنفي

  • کد خبر : 103138
  • 1402/01/16

رئيس اتحاديه عکاسان و فيلمبرداران مجالس تهران در بيان چالش ها و وضعيت اين صنف گفت: عدم قبول عکس پرسنلي عکاسي براي مدارک هويتي از سوي پليس+10 چالش اصلي صنف عکاسان و فيلمبرداران مجالس است.

زعفر ياوري، رئيس اتحاديه عکاسان و فيلمبرداران مجالس تهران در گفت و گو با پايگاه خبري اتاق اصناف تهران به مشکلات فعلي کسب و کار اين صنف اشاره کرد و گفت: هم اکنون اين صنف با مشکلات زيادي دست و پنجه نرم مي کند که از مهمترين آنها مي توانيم به گرفتن عکس هاي پرسنلي از سوي مراکز پليس +10اشاره کنيم.

وي ادامه داد: عکس هاي پرسنلي که پليس +10در مراکز مربوط به خود براي کارت هاي شناسايي و پاسپورت مي گيرد، کيفيت خوبي ندارند. اين مراکز عکس هاي غير قابل شباهت با دارندگان اوراق هويتي مي اندازند.

وي افزود: اين عدم شباهت در بسياري از اوقات به خصوص در پاسپورت ها مشکل ساز شده و باعث عدم اجازه ورود افراد به کشورهاي مختلف مي شود در حاليکه عکس بايد در عکاسي يعني در محيط مناسب براي گرفتن عکس و همچنين توسط افراد متخصص انداخته شود.

رئيس اتحاديه عکاسان و فيلمبرداران مجالس تهران تاکيد کرد: عملکرد پليس +10 يک کار غير قانوني و غير اصولي بوده و علاوه بر اينکه براي شهروندان دردسرساز شده صنف ما را هم به بدبختي و تعطيلي کشانده است.

ياوري خاطر نشان کرد: هم اکنون در کل کشور 500 هزار نفر در صنف فيلم برداري و عکاسي مشغول به کار هستند که احتمال بيکاري تعداد زيادي از آنها وجود دارد. عکاسي هاي تهران در سه سال اخير از 2000 واحد صنفي به 1000 واحد صنفي تقليل پيدا کرده است.

رئيس اتحاديه عکاسان و فيلمبرداران مجالس تهران در بيان ديگر چالش هاي صنف متبوع گفت: موضوع ديگر مربوط به تالارهاي پذيرايي مي شود که در بسياري از آنها عکاس و فيلم بردارهايي که اکثرا آموزش نديده اند و حتي اصول اخلاقي را هم رعايت نمي کنند وجود دارند و مانع از ورود عکاس بيروني مي شوند و يا در ابتدا موقع عقد قرارداد خدمات عکاسي و فيلم برداري هم مي دهند که اين موضوع هم به دليل عدم نظارت درست نهادهاي نظارتي باعث آسيب زايي به صنف ما شده است.

ياوري در پايان اظهار کرد: نامه هاي زيادي براي حل مشکلات صنفي اعضاء به رئيس قوه قضائيه، وزير کشور و رئيس جمهور فرستاده ايم؛ اما تاکنون ترتيب اثر داده نشده است.

ثبت دیدگاه

0 در انتظار بررسی : 0
 
 
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.